/ Facility management binnen de zorg

De sector zorg en welzijn verandert en staat onder druk. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de zorg, terwijl de budgetten binnen de perken moeten blijven. De cliënt staat centraal en de concurrentie tussen zorgaanbieders en zorgverleners neemt toe. FMXXL verzorgt al jaren ondersteuning op gebied van facility management binnen de zorg. Onze facility professionals hebben alle kennis en competenties in huis om jullie organisatie de perfecte facilitaire ondersteuning te bieden. Zijn jullie op zoek naar een interim zorgmanager of naar een facilitair medewerker in de zorg? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden voor jullie organisatie! Want door het inzetten van een facilitair medewerker in de zorg of een interim zorgmanager kunnen de zorg opdrachten binnen jullie organisatie worden opgepakt.

Interim opdrachten in de zorg

/ Passende zorgmanager of zorgmedewerker

Wij matchen jullie facilitaire vraag met het vereiste kennisniveau, maar ook met de competenties van onze interim zorgmanager of facilitair zorgmedewerker. Op die manier kunnen wij perfect ondersteunen bij diverse interim opdrachten in de zorg. Onze facility professionals staan graag voor jullie klaar en hebben alle kennis en competenties in huis om te helpen met diverse facilitaire werkzaamheden binnen jullie organisatie. Zijn jullie op zoek naar een interim zorgmanager of naar een facilitair medewerker zorg? Neem contact met ons op! FMXXL biedt de juiste professional voor de verschillende interim opdrachten in de zorg. Hierdoor zijn jullie ervan verzekerd dat er iemand met ervaring als facilitair zorgmedewerker de organisatie komt versterken. Zijn er vragen over de gang van zaken of willen jullie overgaan op een vaste aanstelling van de facilitair zorgmedewerker? Neem dan contact met ons op en wij nemen graag de mogelijkheden met jullie door.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL

Interim zorgmanager voor alle facilitaire vraagstukken

/ FMXXL: dé facilitaire specialist in de zorg

FMXXL weet als geen ander waar facility management binnen de zorg om draait. De cliënt staat centraal; beleving is het sleutelwoord. Van de facilitaire organisatie en de huisvesting vraagt dat een hoge mate van kwaliteit, flexibiliteit, vernieuwing, kostenefficiency en aandacht voor gastvrijheid en hospitality. FMXXL kan jullie organisatie daarbij helpen! Dankzij ons ruime aanbod in facilitaire zorgmedewerkers kunnen wij ondersteunen bij diverse interim opdrachten in de zorg. Hierbij kan er gedacht worden aan disciplines zoals; vastgoed & huisvesting, hospitality en beleving of kunnen wij de prestaties van de facilitaire organisatie in kaart brengen en een groeiplan aanbieden. Wij zorgen voor verandering en vernieuwing afhankelijk van jullie ambities en toekomstplannen voor de organisatie. Ook interim functies die tijdelijk ontstaan worden adequaat ingevuld door een interim zorgmanager of facilitair zorgmedewerker. Ondersteuning nodig bij facility management binnen de zorg? Onze facilitair medewerkers in de zorg staan voor jullie klaar!

Mail ons voor een afspraak

Facility management in de zorg op formaat XXL

FMXXL staat voor facilitair management op formaat XXL, wat nét dat beetje extra biedt. Iedere keer proberen wij onze opdrachtgevers op nieuw te inspireren. We hebben een no-nonsense mentaliteit en hanteren graag korte lijntjes. Op die manier is de communicatie altijd direct en effectief. Wij zijn van mening dat dit vaak tot de beste resultaten leidt. Onze interim zorgmanagers zijn resultaat- en klantgericht, zijn zeer vakbekwaam en gespecialiseerd in uiteenlopende vakgebieden. In het verleden hebben zij al veel diverse interim opdrachten in de zorg morgen oplossen. De facility managers zijn strategisch denkende professionals die de visie van de organisatie nooit uit het oog zullen verliezen. Dankzij de jarenlange ervaring op gebied van facility management binnen de zorg kunnen onze professionals jullie organisatie moeiteloos ondersteunen. Zoeken jullie facilitair medewerkers in de zorg, cultuur of onderwijs? Dan gaan we graag met jullie in gesprek om een oplossing te vinden!

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Willen jullie je richten op de kernactiviteiten? Zoeken jullie advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.