Facilitair projectmanagement

FMXXL levert eindverantwoordelijke projectmanagers maar kan ook uw eigen projectmanager ondersteunen. Binnen FMXXL zit meer dan 100 jaar ervaring in projectmanagement waardoor u in elk denkbare samenwerkingsvorm profiteert van onze expertise. Onze ervaren projectmanagers streven er continue naar om met effectieve en gerichte oplossingen te komen voor al uw facilitaire vraagstukken. FMXXL adviseert en ondersteunt bedrijven bij de uitvoering van uiteenlopende projecten.

 

Resultaatgericht
en no-nonsense

Onze facilitaire professionals zijn dagelijks landelijk actief in de zorg, de onderwijssector en bij diverse musea. Verder hebben wij ook diverse projecten mogen begeleiden voor gemeenten, overheden en woningbouwcoöperaties. We hebben ook het genoegen om veel te mogen samenwerken met bedrijven die zich richten op de zakelijke dienstverlening. Bent u op zoek naar ervaren projectmanagers om een facilitaire uitdaging binnen uw bedrijf op te lossen? Neem direct contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

contact-button

simonwillemijn

Ondersteuning van een projectmanager

Wij zetten uw doelstellingen om in een overzichtelijk stappenplan en gaan aan de slag. In de afgesproken frequentie rapporteren wij de voortgang en maken de bewaking van uw doelstellingen (o.a. budget, planning) transparant inzichtelijk. Met FMXXL krijgt u net dat beetje extra waardoor u uw projecten met een goed gevoel uitbesteed. Voor diverse opdrachtgevers en uiteenlopende projecten heeft FMXXL al competente projectmanagers mogen inzetten ter ondersteuning van het oplossen van facilitaire vraagstukken. We zijn gespecialiseerd in facilitair management bij musea, onderwijs en zakelijke dienstverlening. We hebben altijd een team klaar staan van facilitaire professionals die hun vak en uw organisatie verstaan. We hebben een ruim netwerk met facilitaire projectmanagers die weten wat er speelt in uw werkgebied. Onze projectmanagers kunnen ingezet om te ondersteunen bij het bereiken van kwalitatieve en strategische doelstellingen binnen uw bedrijf. Ze kunnen ingeschakeld worden om tijdelijk bij uw organisatie aan de slag te gaan en mocht het van beide kanten goed bevallen kan het ook tot een permanente samenwerking leiden.

contact-button

Gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken

Onze projectmanagers kunnen ingezet worden als interim managers om tijdelijk uw vaste personeel of projectmanager te vervangen. Verder kunnen ze u bijstaan op het gebied van procesoptimalisatie, inkooptrajecten, beheer, en complexe verhuizingen. We zetten onze projectmanagers graag in om een meerwaarde te creëren bij uw bedrijf. Door middel van praktische adviezen en een goede samenwerking met uw huidige personeel gaan we aan de slag met het oplossen van facilitaire vraagstukken binnen uw organisatie. Heeft uw bedrijf behoefte aan ondersteuning van een facility professional? Laat het ons weten en neem contact op met FMXXL.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak

contact-button
Back to Top