Wat is projectmanagement?

Projectmanagement, wat is dat eigenlijk? Kort gezegd is het beheersen van verschillende projecten. Hier gaat het om de manier waarop projecten georganiseerd zijn. Daarbij kun je denken aan de voorbereiding, planning, uitvoering, opvolging en beëindiging van een project. Door middel van projectmanagement worden de verschillende fases op elkaar afgestemd en zal het gehele project goed en vloeiend verlopen. Zoeken jullie ervaren projectmanagers voor facilitaire projectmanagement binnen jullie organisatie? Willen jullie ondersteuning ontvangen bij verschillende disciplines zoals; vastgoed & huisvesting, FMIS, hospitality en beleving of de prestaties facilitaire organisatie meten en benutten? Neem daarom contact met ons op! Onze ervaren projectmanagers komen graag bij jullie langs en kunnen het gehele project in gang zetten en begeleiden.

Samen aan de slag?
Projectmanagement | FMXXL

Wat is een projectmanager?

/ FMXXL actief in jullie regio of branche?

Wat is een projectmanager? Dat is iemand die verantwoordelijk is voor een project en het verloop daarvan. Deze persoon is van begin tot eind betrokken en zal ervoor zorgen dat het proces goed verloopt. Onze ervaren facilitaire projectmanagers streven er continu naar om met effectieve en gerichte oplossingen te komen voor al jullie facilitaire vraagstukken. Dat kan als eindverantwoordelijke of ter ondersteuning van de eigen projectmanager. Zijn wij actief in jullie regio of branche? Ja, want wij zijn actief in heel Nederland. Daarnaast hebben onze professionals ervaring in de zorg, het onderwijs, bij diverse musea, bij gemeenten, overheden en woningbouwcoöperaties. Ook werken wij met veel plezier binnen bedrijven die zich richten op de zakelijke dienstverlening. Kortom, wij weten wat er speelt in jullie sector en volgen de facilitaire ontwikkelingen op de voet.

Mail voor meer informatie
Projectmanagement | FMXXL

Wat doet een projectmanager?

/ Ontdek de FMXXL-aanpak van onze projectmanager

Wat doet een projectmanager van FMXXL voor mijn organisatie? Wij zetten jullie doelstellingen om in een overzichtelijk stappenplan en gaan aan de slag. Dat doen wij in goede samenwerking met jullie eigen medewerkers. Daarbij rapporteren wij in de afgesproken frequentie de voortgang. Ook maakt onze facilitair projectmanager de bewaking van jullie doelstellingen, o.a. budget en planning, transparant inzichtelijk. Met FMXXL krijg je net dat beetje extra. Wat doet een projectmanager van FMXXL voor jullie bedrijf? Zorgen dat jullie projecten met een goed gevoel uitbesteden. Onze projectmanagers kunnen ondersteunen bij het bereiken van de strategische en kwalitatieve doelstellingen. Of schakel één van onze professionals in om tijdelijk bij jullie organisatie aan de slag te gaan. Mocht dat van beide kanten goed bevallen, dan kan dit tot een permanente samenwerking leiden.

Onze aanpak persoonlijk ervaren

Schakel een facilitair projectmanager van FMXXL in

/Doen wat gedaan moet worden; resultaatgericht en no nonsense

De kracht van de facilitair projectmanager van FMXXL zit in de no nonsens mentaliteit en de pragmatische aanpak. In de praktijk blijkt dat we daardoor vaak meer doen dan waarvoor we (in eerste instantie) zijn gevraagd. We brengen structuur, zorgen voor strakke processen en verhogen het facilitair bewustzijn van onze klant. We brengen bovenal onszelf. Onze adviseurs werken zelfstandig en ontzorgen de opdrachtgever. Met ons vakmanschap verdienen we onze uren voor de klant spreekwoordelijk terug. Dit geldt voor de uitvoering en ook voor (strategisch) advies. Willen jullie een facilitair projectmanager bij jullie organisatie laten aansluiten? Neem dan contact met ons op!

Welkom in ons netwerk