/ De juiste mens op de juiste plek

U heeft extra capaciteit nodig in uw facilitaire team: een groot project, tijdelijke vervanging of uitbreiding. FMXXL biedt meer dan 100 jaar ervaring in projectmanagement waardoor u in elk denkbare samenwerkingsvorm profiteert van onze expertise. FMXXL adviseert en ondersteunt bedrijven bij de uitvoering van uiteenlopende projecten, waaronder huisvesting, 1.5 proof, inkoop, FMIS, activiteitgericht werken en smart building. U zoekt een ervaren projectmanagers om een facilitaire uitdaging binnen uw bedrijf aan te pakken? Neem dan contact met ons op.

Bel voor een afspraak
Projectmanagement | FMXXL
In heel Nederland actief / Ervaring in veel sectoren

Onze ervaren projectmanagers streven er continu naar om met effectieve en gerichte oplossingen te komen voor al uw facilitaire vraagstukken. Als eindverantwoordelijke of ter ondersteuning van uw eigen projectmanager. Wij zijn actief in heel Nederland. Onze professionals hebben ervaring in de zorg, het onderwijs, bij diverse musea, bij gemeenten, overheden en woningbouwcoöperaties. Ook werken wij met veel plezier binnen bedrijven die zich richten op de zakelijke dienstverlening. Wij weten wat er speelt in uw sector en volgen de facilitaire ontwikkelingen op de voet.

Mail voor meer informatie
Projectmanagement | FMXXL
Projectmanagement | FMXXL
Wij maken impact / Onze aanpak werkt

Wij zetten uw doelstellingen om in een overzichtelijk stappenplan en gaan aan de slag. Dat doen wij in goede samenwerking met uw eigen medewerkers. In de afgesproken frequentie rapporteren wij de voortgang. Wij maken de bewaking van uw doelstellingen, o.a. budget en planning, transparant inzichtelijk. Met FMXXL krijgt u net dat beetje extra: u kunt uw projecten met een goed gevoel uitbesteden. Onze projectmanagers kunnen ondersteunen bij het bereiken van uw strategische en kwalitatieve doelstellingen. Of schakel één van onze professionals in om tijdelijk bij uw organisatie aan de slag te gaan. Mocht dat van beide kanten goed bevallen, dan kan dit tot een permanente samenwerking leiden.

Mail voor meer informatie
Doen wat gedaan moet worden /Resultaatgericht en no nonsense

De kracht van FMXXL zit in de no nonsens mentaliteit en de pragmatische aanpak. In de praktijk blijkt dat we daardoor vaak meer doen dan waarvoor we (in eerste instantie) zijn gevraagd. We brengen structuur, zorgen voor strakke processen en verhogen het facilitair bewustzijn van onze klant. We brengen bovenal onszelf. Onze adviseurs werken zelfstandig en ontzorgen de opdrachtgever. Met ons vakmanschap verdienen we onze uren voor de klant spreekwoordelijk terug. Dit geldt voor de uitvoering en ook voor (strategisch) advies.

Link voor aansluiting bij ons netwerk
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.