huisvesting

 

Huisvesting van bedrijven, organisaties en instellingen is vaak net zo dynamisch als de organisatie zelf. Processen veranderen, afdelingen groeien of krimpen wat weer direct gevolgen heeft op het aantal werkplekken. Dit kan weer gevolgen hebben voor de fysieke huisvesting. Moet je nu als bedrijf uitbreiden of juist krimpen? Nieuwbouw of verbouwen? Allemaal vragen waar FMXXL u bij kan helpen om tot het juiste antwoord te komen.

Huisvestingsplan

Huisvestingsplan

Wij kunnen u adviseren over uw huisvesting door bijvoorbeeld een strategisch huisvestingsplan te maken. Of door een huisvestingsadvies te geven dat past bij uw organisatieontwikkeling. Wellicht wilt u volledig duurzaam en zoekt u een passende huisvesting of inrichting voor uw kantoor. Wij kunnen u hierin adviseren maar ook de volledige implementatie voor u bewerkstelligen.

Nieuwe werken

Nieuwe werken

Ook kunnen wij u begeleiden naar resultaatgericht werken, activiteit-
gerelateerd werken of Het Nieuwe Werken. We zien vaak dat er gekozen wordt voor een nieuwe manier van werken en dat er wordt begonnen met de huisvesting en de ICT-omgeving. Hierbij wordt het gedrag van de medewerkers en de stijl van leidinggeven van de managers niet altijd direct in meegenomen. Om een nieuwe manier van werken succesvol te maken, moet er naar onze mening gekeken worden naar 3 facetten: bricks, bytes en behaviour. Wij werken samen met bedrijven die het mogelijk maken dat we alle 3 onderdelen zo optimaal mogelijk voor u kunnen faciliteren.

Bouwmanagement

Bouwmanagement

U wilt zich richten op de corebusiness en FMXXL regelt de rest voor u. Als het nu gaat om het plaatsen of verplaatsen van een wandje of een complete revitalisatie van uw kantoor. Wij kunnen het volledige project voor u begeleiden, van het maken van een ontwerp tot en met de oplevering. Alles vanzelfsprekend in afstemming met de opdrachtgever en binnen de vooraf afgesproken kaders.

Verhuismanagement

Verhuismanagement

De afgelopen jaren hebben we zeer complexe verhuizingen mogen begeleiden, zoals museale collecties, werkplekken (van 5 tot 750 werkplekken) en ook complexe archieven. Bij verhuizingen geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. FMXXL probeert altijd te zorgen dat uw primaire proces zo min mogelijk verstoringen ondervindt van de verhuizing.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak

contact-button
</center

Back to Top