huisvesting

 

 

Huisvesting van bedrijven, organisaties en instellingen is vaak net zo dynamisch als de organisatie zelf. Processen veranderen, afdelingen groeien of krimpen wat weer direct gevolgen heeft op het aantal werkplekken. Dit kan weer gevolgen hebben voor de fysieke huisvesting. Moet je als bedrijf nu gaan uitbreiden of juist krimpen? Nieuwbouw of verbouwen? Activiteit Gerelateerd Werken, een manier van werken welke steeds populairder wordt. Maar hoe pak je dit als organisatie nou slim aan? Allemaal vragen waar FMXXL u bij kan helpen om tot het juiste antwoord te komen.

Huisvestingsplan

Huisvestingsplan

Wij kunnen u adviseren over uw huisvesting door bijvoorbeeld een strategisch huisvestingsplan te maken. Of door een huisvestingsadvies te geven dat past bij uw organisatieontwikkeling. Wellicht wilt u volledig duurzaam en zoekt u een passende huisvesting of inrichting voor uw kantoor. Wij kunnen u hierin adviseren maar ook de volledige implementatie voor u bewerkstelligen.

Nieuwe werken

Nieuwe werken

Ook kunnen wij u begeleiden naar resultaatgericht werken, activiteit-
gerelateerd werken of Het Nieuwe Werken. We zien vaak dat er gekozen wordt voor een nieuwe manier van werken en dat er wordt begonnen met de huisvesting en de ICT-omgeving. Hierbij wordt het gedrag van de medewerkers en de stijl van leidinggeven van de managers niet altijd direct in meegenomen. Om een nieuwe manier van werken succesvol te maken, moet er naar onze mening gekeken worden naar 3 facetten: bricks, bytes en behaviour. Wij werken samen met bedrijven die het mogelijk maken dat we alle 3 onderdelen zo optimaal mogelijk voor u kunnen faciliteren.

Bouwmanagement

Bouwmanagement

U wilt zich richten op de corebusiness en FMXXL regelt de rest voor u. Als het nu gaat om het plaatsen of verplaatsen van een wandje of een complete revitalisatie van uw kantoor. Wij kunnen het volledige project voor u begeleiden, van het maken van een ontwerp tot en met de oplevering. Alles vanzelfsprekend in afstemming met de opdrachtgever en binnen de vooraf afgesproken kaders.

Verhuismanagement

Verhuismanagement

De afgelopen jaren hebben we zeer complexe verhuizingen mogen begeleiden, zoals museale collecties, werkplekken (van 5 tot 750 werkplekken) en ook complexe archieven. Bij verhuizingen geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. FMXXL probeert altijd te zorgen dat uw primaire proces zo min mogelijk verstoringen ondervindt van de verhuizing.

Huisvestingsplannen, bouwmanagement en verhuismanagement

FMXXL heeft verschillende facility professionals die u bij kunnen staan met het opstellen van een huisvestingsplan. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om het hele huisvestingproces voor u uit handen te nemen. Na het opstellen van een huisvestingsplan helpen we u ook met de uitvoering van het daadwerkelijke huisvestingsproject. We weten hoe lastig het is voor bedrijven en organisaties om in te schatten hoeveel kantoorruimte en werkplekken nou eigenlijk nodig zijn. Dankzij de ruime ervaring van onze facility professionals met het opstellen van huisvestingsplannen, kunnen we ook voor de situatie waar uw bedrijf of organisatie in zit een heldere analyse maken. De bevindingen uit de analyse zullen aan u voorgelegd worden en na het ontvangen van de input van uw kant zal er een definitief huisvestingsplan opgesteld worden door onze FM-specialist. Voor advies over huisvesting kunt u terecht bij FMXXL. Daarnaast kunnen wij ook de gehele implementatie voor u uit handen nemen. Neem direct contact met ons op!

Naast ondersteuning bij het opstellen van een (strategisch) huisvestingsplan voor uw organisatie kunt u FMXXL ook inschakelen voor alles omtrent bouwmanagement en verhuismanagement zoals bijvoorbeeld herinrichting of herhuisvesting van uw organisatie. Als het nu gaat om kleine of complexe verbouwing van uw kantoor. FMXXL is in staat om het project van ontwerp tot aan oplevering uitstekend te begeleiden. Uiteraard stemmen wij alles af met de opdrachtgever en zorgen wij ervoor dat uw primaire proces zo min mogelijk verstoring ondervindt van de verhuizing of verbouwing.

Activiteit Gerelateerd Werken

Tegenwoordig wordt er door bedrijven steeds vaker gekozen voor Activiteit Gerelateerd Werken. Een manier van werken welke steeds populairder wordt in het bedrijfsleven. Onder Activiteit Gerelateerd werken wordt ook wel plaats- en tijdsonafhankelijk werken verstaan; werken waar, wanneer en hoe werknemers dit het prettigst vinden. Bij Activiteit Gerelateerd Werken staat de medewerker centraal. Er wordt rekening gehouden met wat er allemaal nodig is om de medewerker zijn of haar werk goed uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de werkplekken, ICT-middelen en opleidingen. Bij FMXXL zijn we van mening dat om een nieuwe manier van werken succesvol te maken er gekeken dient te worden naar 3 facetten; bricks, bytes en behaviour. Voor de complete begeleiding kunt u bij ons terecht. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen omtrent Activiteit Gerelateerd Werken? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen uw situatie en de mogelijkheden!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak

contact-button
</center

Back to Top