/ Altijd in beweging, net als uw bedrijf

Uw huisvesting is vaak net zo dynamisch als uw organisatie zelf. Processen veranderen, afdelingen groeien of krimpen, er zijn meer of andere werkplekken nodig, duurzaamheid wordt leidend…

Hoe vertaal je dat toekomstgericht naar de juiste huisvesting: uitbreiden of onderverhuren, verhuizen of verbouwen of zelf nieuwbouw, en op welke manier van werken zetten we in? FMXXL helpt bij het juiste antwoord en de realisatie van uw keuzes.

Bel voor een afspraak

Vanuit de huisvestingsstrategie keuzes maken

/ Een goede huisvestingsplan als start

Wij maken samen met u een strategisch huisvestingsplan. Of wij geven huisvestingsadvies dat past bij uw organisatieontwikkeling. Voor organisaties is het vaak lastig om in te schatten hoeveel kantoorruimte en werkplekken nodig zijn. Wij maken een heldere analyse die we – in afstemming – vertalen naar een concreet huisvestingsplan. Wij kunnen vervolgens het gehele (her)huisvestingproces voor u verzorgen.

Mail voor meer informatie
Huisvesting | FMXXL

Van verbouwing tot onderhoud

/ Begeleiding bij de huisvesting van A tot Z

Een complete revitalisatie van uw kantoor óf het verplaatsen van een paar wanden? Wij begeleiden de herhuisvesting voor u, van ontwerp tot en met oplevering. Of wij maken een lange termijn onderhoudsplanning voor uw installaties en huisvesting. Vanzelfsprekend doen we dit in afstemming met de opdrachtgever en binnen de vooraf afgesproken (financiële en plannings-) kaders.

Link voor aansluiting bij ons netwerk
/ Deze partijen gingen u voor met huisvestingsvraagstukken:
Huisvesting | FMXXL

Complexe verhuizing

/ U profiteert van onze ervaring

De afgelopen jaren hebben we zeer complexe verhuizingen begeleid, zoals museale collecties, werkplekken (van 5 tot 750 werkplekken) en complexe archieven. Bij verhuizingen geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. Het uitgangspunt van FMXXL is dat uw primaire proces zo min mogelijk verstoring ondervindt van de herhuisvesting.

/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.