Huisvesting van jullie organisatie

/ Altijd in beweging, net als het bedrijf

De huisvesting is vaak net zo dynamisch als jullie organisatie zelf. Processen veranderen, afdelingen groeien of krimpen, er zijn meer of andere werkplekken nodig, duurzaamheid wordt leidend…

Hoe vertaal je dat toekomstgericht naar de juiste huisvesting: uitbreiden of onderverhuren, verhuizen of verbouwen of zelf nieuwbouw, en op welke manier van werken zetten we in? FMXXL helpt bij het juiste antwoord en de realisatie van jullie keuzes.

Bel voor een afspraak

Vanuit de huisvestingsstrategie keuzes maken

/ Een goede huisvestingsplan als start

Wij maken samen met jullie een strategisch huisvestingsplan. Of wij geven huisvestingsadvies dat past bij jullie organisatieontwikkeling. Voor organisaties is het vaak lastig om in te schatten hoeveel kantoorruimte en werkplekken nodig zijn. Wij maken een heldere analyse die we – in afstemming – vertalen naar een concreet huisvestingsplan. Wij kunnen vervolgens het gehele (her)huisvestingproces voor jullie organisatie verzorgen.

Mail voor meer informatie
Huisvesting | FMXXL

Begeleiding bij de huisvesting van A tot Z

/ Van verbouwing tot onderhoud

Een complete revitalisatie van het kantoor óf het verplaatsen van een paar wanden? Wij begeleiden de herhuisvesting voor jullie organisatie, van ontwerp tot en met oplevering. Of wij maken een lange termijn onderhoudsplanning voor jullie installaties en huisvesting. Vanzelfsprekend doen we dit in afstemming met de opdrachtgever en binnen de vooraf afgesproken (financiële en plannings-) kaders.

Link voor aansluiting bij ons netwerk
/ Deze partijen gingen jullie voor met huisvestingsvraagstukken:
Huisvesting | FMXXL

Complexe verhuizing

/ Profiteer van onze ervaring

De afgelopen jaren hebben we zeer complexe verhuizingen begeleid, zoals museale collecties, werkplekken (van 5 tot 750 werkplekken) en complexe archieven. Bij verhuizingen geldt dat een goede voorbereiding het halve werk is. Het uitgangspunt van FMXXL is dat jullie primaire proces zo min mogelijk verstoring ondervindt van de herhuisvesting.

/ Contact

Willen jullie je richten op de kernactiviteiten? Zoeken jullie advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.