Facilitair management

U bent op zoek naar (tijdelijke) invulling van één of meerdere facilitaire functies. Door groei van uw organisatie of bij vervanging vanwege langdurige afwezigheid van collega’s door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschap, kan er op korte termijn een behoefte ontstaan. Maar ook door het ontbreken van specifieke kennis van facilitaire of inkoopdossiers is professionele tijdelijke invulling vaak de oplossing. FMXXL heeft die oplossing in huis. Wij matchen uw vraag met het vereiste kennisniveau maar ook met de competenties van onze FM-ers waardoor wij uw verwachtingen zullen overtreffen. Heeft u behoefte aan ondersteuning bij uw facilitair management? Wij ondersteunen u graag!

 

Resultaatgericht
en no-nonsense

We zijn de meest resultaat gerichte facilitaire management organisatie in de markt en proberen iedere keer weer onze opdrachtgevers te inspireren. We hebben een no-nonsense mentaliteit en we hanteren korte lijntjes waardoor de communicatie direct en effectief is. Bent u op zoek naar (interim) facilitaire managers of leidinggevenden voor een tijdelijke ondersteuning bij diverse projecten binnen uw bedrijf? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden, waarbij wij u kunnen helpen binnen het kader van facilitair management.

contact-button

simonwillemijn

Facilitaire dienstverlening van hoogwaarde kwaliteit

Wij weten hoe belangrijk het is om voor verschillende opdrachten de juiste mensen op de juiste plek te hebben. We hebben een nuchtere kijk op dienstverlening die uniek is en dit maak onze werkwijze zo succesvol. FMXXL heeft de beste facilitaire professionals beschikbaar voor al uw facilitaire vraagstukken. Onze professionals kunnen onder andere ingezet worden voor projecten die tijdelijk van aard zijn, maar u kunt ook personeel vinden voor een permanente invulling van de facilitaire uitdagingen binnen uw organisatie. We beschikken over een ruim netwerk van facilitaire professionals en daarom kunnen wij in de meeste gevallen uw bedrijf voorzien van de juiste facility manager die geschikt is voor de interim functie binnen uw bedrijf. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op om te bekijken hoe wij u kunnen helpen omtrent facilitair management!

contact-button

Ondersteuning van opdrachtgevers

Wij hebben onder andere ervaren projectmanagers, adviseurs, consultants en inkopers die u kunt inschakelen bij diverse facilitaire vraagstukken binnen uw organisatie die opgelost moeten worden. Onze FM specialisten kunnen u ondersteunen bij verschillende facilitaire diensten. U kunt ze inschakelen om ondersteuning te bieden bij huisvesting, inkoop (het opstellen van een inkoopbeleid), verhuizingen en contractmanagement. Dankzij ons uitgebreide netwerk met facilitaire professionals zijn wij al jarenlang in staat diverse bedrijven en organisaties te voorzien van de beste werknemers die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden. Zo hebben we ook veel ervaring in huis op het gebied van facilitair management voor de gezondheidszorg en musea. Kortom, onze facility professionals bezitten veel kennis over uiteenlopende onderdelen binnen facility management. Wil u gebruik maak van onze diensten? Onze interim facility managers staan graag voor u klaar bij de ondersteuning van diverse facility projecten binnen uw organisatie.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak

contact-button
Back to Top