/ even voorstellen

Wij zijn FMXXL. Een bevlogen team van next level facilitair professionals. We hebben de ambitie om onze klanten dusdanig sterk te ontzorgen, zo dat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken, missie en strategische agenda. Dit doen we door als facilitair partner uit te blinken in onze diensten. Advies, projectmanagement of interim management.

/ onze kernwaarden

FMXXL wil als team uitblinken met haar facilitaire dienstverlening door opdrachtgevers een facilitaire XXL-beleving te geven. Samen elke dag een beetje beter worden. Hierbij zetten we drie kernwaarden centraal. Deze zitten verankerd in alles wat we doen en in onze menskracht.
• Daadkracht
• No-nonsense
• Betrouwbaar

Werken bij | FMXXL

Ontdek meer over FMXXL

/ impact maken

We bieden meerwaarde op het gebied van huisvesting, inkoop, smart building, activiteitgericht werken en FMIS. Dat is typisch FMXXL. We bouwen dagelijks aan facilitaire vraagstukken, maken indruk met onze bewezen aanpak op het gebied van facilitair management en laten een XXL-beleving achter bij onze klanten. Zo geven we samen kleur aan de toekomst én aan onze opdrachtgevers. Dat is impact maken volgens FMXXL.

/ menskracht

Als facilitair partner zijn we actief binnen zorg- & onderwijsinstellingen, semi-overheden, culturele organisaties, sportbonden en uiteenlopende profit-organisaties. Onze opdrachtgevers bevinden zich veelal in Noord- of Midden-Nederland. Van klein tot groot, wij ontzorgen op maat en bieden de juiste menskracht. Maar we zijn ambitieus, zien altijd kansen en werken graag aan slimme oplossingen. Zo houden we onszelf scherp en blijven we ons als partner continu ontwikkelen. En jij?

pas jij bij ons? dan moeten we zeker even verder kennis maken
Typisch FMXXL Onze bedrijfscultuur verbindt ons en kenmerkt zich door:
  • Een ambitieuze facilitair dienstverlener met een no-nonsense mentaliteit.
  • Aandacht en ruimte voor menskracht, werkplezier & eigen inbreng.
  • Kleurrijk team van betrokken facilitair specialisten, die elkaar, klanten en FMXXL beter willen maken.
  • Collegiale werksfeer met focus op FMXXL-beleving en teamactiviteiten.
  • Doortastende durfals en daadkrachtige doorpakkers.
  • Samen voor succes met een vleugje humor.
/ ONZE VACATURES

Wij groeien. Groei jij met ons mee? We dagen je graag uit. Ontdek jouw carrièrekansen bij FMXXL. Momenteel hebben we geen vacatures, maar we staan altijd open voor een gesprek om jou ambities met ons te delen.

EN NU JIJ

Vertel ons jouw ambities. Is er geen passende vacature beschikbaar, maar zie jij jezelf wel werken bij FMXXL. Als Facilitair Professional, Consultant of (Project)Manager. Wij staan altijd open voor gepassioneerde professionals binnen het vakgebied, die ervan overtuigd zijn van meerwaarde te zijn binnen het team en te beschikken over het FMXXL DNA. Dan dagen we je uit om open te solliciteren en je CV digitaal bij ons onder de aandacht te brengen. Wie weet wat de toekomst brengt?

Ik wil mijn CV delen
/ HALLO ZZP'ERS

Om een echte facilitaire FMXXL beleving achter te kunnen laten bij onze klanten werken we veelal met eigen mensen. Maar soms kan de expertise van een facilitair vakspecialist een aanvulling of versterking zijn op ons team. Of hebben we tijdelijk behoefte aan meer slagkracht. In deze gevallen werken we samen met een pool van ondernemende ZZP-ers, die het als een uitdaging zien tijdelijk onderdeel te worden van ons FMXXL team, passen bij onze cultuur en intrinsiek gemotiveerd zijn om de FMXXL beleving over te brengen. Iets voor jou?

Hoe werkt onze ZZP-pool

Drop je CV inclusief een korte motivatie en een indicatie qua uurtarief.

Zien we gezamenlijke kansen? Dan nemen we je graag op in onze ZZP-pool.

Komt er een passende opdracht voorbij? Dan nemen we contact met je op.

Ben je beschikbaar en zou het iets voor je kunnen zijn? Dan stellen we je graag voor.

Krijgen we de opdracht? Dan zeggen we welkom in ons FMXXL-team.

Drop je CV

/ SAMEN ACTIEF

Welke sociale of vakinhoudelijke activiteiten ondernemen we als team FMXXL?

/ consultant bijeenkomsten
/ Scrum cursus
/ Bezoek koffiebranderij
/ Expeditie Robinson
/ kerstborrel
/ minicursus LEAN