/ hard werken, hard lachen en gezamenlijk ontwikkelen

De cultuur FMXXL kent een balans tussen hard werken, hard lachen en gezamenlijk ontwikkelen. We groeien met facilitaire specialisten, met collega’s die een no-nonsense mentaliteit hebben en betrokken zijn bij ons bedrijf. Onze mensen zijn cruciaal bij het realiseren van onze ambities. Daarom werken wij aan de ontwikkeling van menskracht bij FMXXL: voldoende medewerkers, goed opgeleid en gezond. Daar steken we energie in, naast marktconforme arbeidsvoorwaarden met oog voor ieders levensfase.

Solliciteer direct!
Werken bij | FMXXL
/ VACATURES DIE WIJ VOOR JOU HEBBEN
/ Facilitair Manager

icon clock 32-40 uur

icon locatie Midden en Noord NL

Wil jij groei, ontwikkeling en impact aanjagen? Als doorgewinterde consultant zelfstandig leiding, invulling en inhoud geven aan multidisciplinaire/integrale vraagstukken vanuit een strategisch facilitair perspectief?

Checklist facilitaire doorpakker ben jij een van ons?
  • is een (aankomend) FM-expert
  • legt de lat hoog, ook voor de klant
  • kan zich in klant verplaatsen
  • maakt makkelijk contact
  • houdt van variatie (en reizen)
  • wil hard werken én hard lachen
Herkenbaar én enthousiast? /wij horen graag van jou!

Check of we een vacature hebben via een mail naar werkenbij@fmxxl.nl of bel met Willemijn Bergsma, directeur, 06 15437314.

mail direct naar werkenbij@fmxxl.nl
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
Simon Huismans06 24 60 55 68
/ Laat een bericht achter

    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.