ZZP facilitair vakspecialist

/ Onderdeel van het FMXXL team

Om een echte facilitaire FMXXL beleving achter te kunnen laten bij onze klanten werken we veelal met eigen mensen. Maar soms kan de expertise van een facilitair vakspecialist een aanvulling of versterking zijn op ons team. Of hebben we tijdelijk behoefte aan meer slagkracht. In deze gevallen werken we samen met een pool van ondernemende ZZP’ers, die het als een uitdaging zien tijdelijk onderdeel te worden van ons FMXXL team, passen bij onze cultuur en intrinsiek gemotiveerd zijn om de FMXXL beleving over te brengen. Iets voor jou?

Drop je cv

Waar krijg jij energie van?

Where focus goes, energy flows. Veel facilitaire ZZP’ers krijgen geen energie van acquisitie of het verrichten van commerciële activiteiten. Zij focussen zich liever op de inhoud van het facilitaire vakgebied of het draaien van boeiende facilitaire projecten. Maar hoe kom je als zelfstandige dan aan je opdrachten? Al eens aan de ZZP’pool van FMXXL gedacht? Wij hebben altijd ruimte voor ondernemende zzp facilitaire professionals.

Welkom in ons netwerk!
FMIS | FMXXL

/ Hoe werkt onze ZZP'pool?

Wij nemen je even mee in de 5 stappen.

Stappen zzp-pool
/ Persoonlijk contact

Ben jij een ondernemende facility professional en zie jij het wel zitten om onderdeel te worden van het flex team van FMXXL? Dan komt Willemijn graag met je in contact. Wij zeggen welkom in ons netwerk.

Of wil je zo snel mogelijk aan de slag? Drop dan vandaag nog je CV, en Willemijn neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Drop je CV