Facilitair advies

/ Altijd een antwoord op jullie facilitaire vraagstuk

Staat jullie organisatie voor een facilitaire uitdaging, herijking van jullie beleid, herstructurering van processen of een andere facilitaire verandering op de agenda staan? Grip houden op de prestaties van jullie facilitaire afdeling, organisatie of team? Een frisse blik van buiten kan hét verschil maken.

Ons bevlogen team van next generation Facilitair Consultants staat klaar om jullie te adviseren en ondersteunen op strategisch en/of tactisch niveau. Met duidelijke inzichten, nieuwe technologieën, heldere antwoorden, scherpe keuzes, praktische tools en slimme oplossingen. Of voor een second opinion, kritische feedback en meer zekerheid op de gemaakte keuzes. Onze drijfveer? Elkaar beter maken en het best mogelijk antwoord of oplossing bieden voor jullie facilitaire vraagstuk. Tijd om één van onze Facilitair Consultants in te zetten? Laten we eens kennis maken.

Ja, ik wil kennis maken

Samen voor succes

Dikke rapporten schrijven, rondjes blijven rennen en geen keuzes maken, dat past niet bij ons. Wat wel bij ons past? Denken, durven, doorpakken en gewoon doen. Facilitair adviseren, maar ook die stap verder gaan. Adviezen implementeren, het projectmanagement op ons nemen of tijdelijk een facilitair interim manager inzetten. Wij regelen het graag voor jullie.

Vanuit ervaring en visie zaken terugbrengen tot de kern. Helpen om keuzes of knelpunten in kaart te brengen, knopen door te hakken en de impact ervan te overzien. Een realistisch en onderbouwd adviesplan neerleggen met scherpe keuzes, slimme oplossingen en praktische tools. Pragmatische kaders neerzetten en duurzame resultaten boeken. Niet alleen voor jullie mensen, maar bij voorkeur samen met jullie medewerkers. Dan gaan we samen voor succes.

Een brede facilitaire scope

Zo supporten wij onze opdrachtgevers en laten we een facilitaire XXL-beleving achter. Hands-on vanuit een brede facilitaire helicopterview, met oog voor detail en hart voor mensen. Dat is Human Facility Management volgens FMXXL. Onze brede facilitaire scope laat zich samenvatten in 6 disciplines.

  • Vastgoed & huisvesting
  • Nieuwe werkomgeving
  • Servicedesks & FMIS
  • Hospitality & beleving
  • Prestaties van de facilitaire organisatie
  • Inkoop
Meer over disciplines

Een investering in mensen

Uiteraard is het inzetten van een facilitair consultant een investering. Maar wat ons betreft altijd een investering in mensen en de toekomst, die zichzelf snel terugverdient. Wij geloven dat facility management niet alleen gaat over gebouwen, tools of technologie, maar vooral over mensen. Een people first filosofie met volop aandacht voor de beleving. Medewerkersbeleving of klantbeleving. Daarom zijn we facilitair supporter van werkgeluk.

Een advies zonder goed plan is als een schip zonder roer. Daarom doen onze Facilitair Consultants praktisch onderzoek en geven ze advies, maar slaan ze ook de brug naar een ontwikkelplan of een implementatieplan. Onze facilitaire adviesplannen zijn ontworpen om flexibel te zijn, resultaten te boeken en jullie organisatie voor te bereiden op de toekomst. Hoe deze er ook uit zal zien. Onze adviezen zijn dan ook altijd maatwerk en mensenwerk. En bij welk facilitair vraagstuk kunnen we jullie organisatie helpen?

Ja, ik wil een voorstel op maat
Samen aan de slag

Behoefte aan praktisch onderzoek en/of objectief advies bij jullie facilitaire uitdaging? Een scherp of slim antwoord op jullie facilitaire vraagstuk? Klaar om persoonlijk kennis te maken met onze facilitair consultants? Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar een passend facilitair advies.

Ja, ik zet de eerste stap