/ Uw professionele facilitair adviseur

Heeft u specifieke vraagstukken en wilt u hier graag professioneel facilitair advies over inwinnen? FMXXL is een facilitair adviesbureau die gespecialiseerd is in diverse facilitaire (ondersteunende) diensten. Als u op zoek bent naar (tijdelijke) invulling van één of meerdere facilitair gerelateerde functies, bent u bij FMXXL op de juiste plek. Onze professionals bieden dé oplossing bij langdurige afwezigheid of bij plotselinge sterke groei van uw organisatie. Onze medewerkers kunnen op projectbasis of voor onbepaalde tijd bij u aan de slag om uw facilitaire vraagstukken zorgvuldig te analyseren en uit te voeren.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitair adviseur

De consultants en projectmanagers van FMXXL worden veelvuldig ingezet voor procesoptimalisatie, inkooptrajecten, complexe verhuizingen, beheer, interim management, onderzoeksopdrachten voor verschillende bedrijven. Zodoende kunt u voor diverse branches facilitair advies inwinnen bij de professionals van FMXXL. Als u op zoek naar een facilitair adviesbureau, dan is FMXXL uw specialist.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Ons werving en selectie proces inzetten om uw nieuwe facilitair adviseur te vinden? / Uw facilitaire specialist

Het uitgebreide netwerk van FMXXL kan eenvoudig worden ingezet om diverse werving en selectie opdrachten succesvol uit te voeren. FMXXL heeft het voorrecht gehad om diverse kandidaten aan hun droombaan te koppelen. Ook voor tijdelijke functies is FMXXL uw specialist om bijvoorbeeld de benodigde facilitaire adviseur te werven. Bent u een facilitair adviseur en bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Meld u dan nu aan op de inschrijfpagina van FMXXL. Zodra er een geschikte positie voor u vrij komt, nemen wij direct contact met u op. De aangeboden opdrachten variëren van projectmatige interim opdrachten tot permanente facilitaire functies. FMXXL streeft naar een snelle en perfecte match zodat vraag en aanbod op de facilitaire markt bij elkaar komen.

Mail ons voor een afspraak

Facilitair management op formaat XXL

Onze adviseurs gaan nauwkeurig en zelfstandig te werk en stellen een facilitair adviesrapport op. Hierdoor kunt u zich blijven focussen op uw kernzaken en heeft u na afloop een vakkundig advies. Mede door de helicopterview die wij hanteren, krijgt u de eventuele knelpunten en feedback overzichtelijk in een document. Met onze no-nonsens houding en professionele kennis hebben wij al voor bedrijven zoals ZGT, KNVB, ING, RTV Oost, Menzis, gemeente Amsterdam mogen werken.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.