Facilitaire XXL-beleving

/ Zo doen wij het

Het achterlaten van een positieve facilitaire XXL-beleving. Dat drijft ons. Keer op keer. Hoe groot of klein de facilitaire uitdaging, vraagstuk of facilitaire interim behoefte ook is, je kunt vertrouwen op onze mensen, ervaring en tools. Een kleine greep uit onze toolbox.

/ FMXXL support model

Behoefte aan een frisse wind binnen het speelveld van facility management op strategisch en tactisch niveau? Geen dikke rapporten, maar pragmatische kaders? Dan zou het zomaar eens kunnen klikken. Als consultancybureau geven we kleur en karakter aan facilitaire uitdagingen op de agenda van morgen. Ons FMXXL support model geeft in één oogopslag inzicht in het totale facilitaire speelveld waar wij hulp kunnen bieden. Op welk vlak kunnen we jullie organisatie ondersteunen?

/ FMXXL aanpak

Toe aan een facilitair partner die zorgt voor structuur, strakke processen of klinkende resultaten? Facilitair professionals die zaken snel tot de kern terug weten te brengen? Én toch ook alle ruimte bieden om mee te bewegen met de processen, programma’s of projecten binnen jullie organisatie? Ontdek onze bewezen facilitaire aanpak. Deze bestaat uit 5 stappen. We kunnen binnen elke stap instappen en jullie organisatie ondersteunen met onze facilitaire dienstverlening, oplossingen en/of producten. Facilitair advies, projectmanagement of interim-management, daarvoor moet je bij ons zijn.

/ FMXXL kompas

Duurzaamheid, SMART, innovatie, veiligheid, vitaliteit & gezondheid en werkgeluk. Hoe relevant zijn deze thema’s binnen jullie organisatie? Welke impact hebben ze op jullie facilitaire organisatie, bedrijf of diensten? Hoe kunnen we de relevantie ervan vroegtijdig vaststellen en aan laten sluiten bij jullie ambitieniveau of organisatiedoelstellingen?

Of het nu gaat om een huisvestingsvraagstuk, een inkoopvraagstuk, het optimaliseren van de interne klantbeleving, het implementeren van een FMIS-systeem of het verbeteren van de prestaties van de facilitaire organisatie. Het FMXXL kompas geeft richting op deze thema’s door de bril van facilitair management.

/ Werkgelukkige werkomgeving

Tijd voor een facilitair partner met een no-nonsense mentaliteit en een heldere visie op het facilitaire vakgebied? Die duurzaam bij kan dragen aan toekomstgericht facilitair management binnen jullie organisatie? Die anders denkt, werkt, doet en tot resultaten komt? FMXXL laat je kennis maken met de filosofie van een ‘Werkgelukkige werkomgeving’. We kennen de impact van werkgeluk, de kracht van een passende werkomgeving en de rol van facilitair management hierbij. Daarin gaan we ver. We leggen o.a. verbinding leggen tussen de volgende vier pijlers:

  1. Werkomgevingen optimaliseren
  2. Werknemers laten excelleren
  3. Werkprocessen of facilitaire diensten optimaliseren
  4. Werkgeluk stimuleren

En dat werkt. Spot on. In kantooromgevingen, zorgomgevingen, onderwijsomgevingen, culturele omgevingen of bezoekersomgevingen met een sportief karakter.

Meer weten over één van deze tools?

En meer weten over overige tools uit onze toolbox of over hoe deze tools binnen jullie organisatie ingezet kunnen worden?