Facilitair management culturele sector

In de culturele sector, waar bijvoorbeeld musea met hun eigen collectie en wisselende tentoonstellingen bezoekers een onvergetelijke dag bezorgen, zit achter de schermen een hele andere wereld. Een wereld waarin vraagstukken spelen rondom financiering, risicobeheer en vernieuwing. In die cultuur sector kan facilitair management van FMXXL het verschil maken voor de  culturele instelling. De combinatie tussen onze facilitaire kennis en vaardigheden en de affiniteit met kunst en cultuur, zorgt ervoor dat wij samen met jullie tot een efficiënte besteding van (publieke) middelen komen. Onze facilitair managers hebben alle kennis en competenties in huis om jullie culturele instelling de perfecte facilitaire support te bieden. FMXXL biedt de meest gerichte facilitaire dienstverlening en heeft altijd wel een geschikte facilitair manager met affiniteit voor de cultuur sector beschikbaar. Willen jullie de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op!

Facility specialist in de cultuur sector

/ Resultaatgerichte en no-nonsense aanpak

Wij matchen jullie facilitaire vraag met het vereiste kennisniveau, maar ook met de competenties van onze professionals. Op die manier kunnen wij jullie perfect ondersteunen bij diverse facilitaire vraagstukken in de cultuur sector. Onze facility professionals staan graag voor jullie klaar en hebben alle kennis en competenties in huis om jullie te helpen met divers facilitair advies binnen jullie culturele organisatie. Zijn jullie op zoek naar een facilitair manager cultuur? Neem contact met ons op! Wij gaan dan graag met jullie in gesprek om alle wensen en behoeften goed in kaar te brengen. Daarna gaan wij voor jullie organisatie op zoek naar de culturele facility manager. Hierbij letten we erop dat de professional niet alleen de juiste kennis en competenties heeft, maar dat diegene ook in jullie organisatie past. Hierdoor krijgt het facilitair management cultuur binnen jullie organisatie een goede boost.

Vertel me meer
Facilitaire professionals | FMXXL

Facilitair managers in de kunst en cultuur sector

/ Ervaring, kennis en de juiste competenties tellen

FMXXL is een landelijke facilitair management organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in facilitair management in onder andere de culturele sector. Wij hechten veel waarde aan korte lijntjes en een persoonlijke aanpak. Hierdoor is de communicatie altijd direct en effectief. Wij zijn van mening dat dit tot de beste resultaten leidt. De kracht van onze FM professionals zit hem in de werkwijze. Op pragmatische wijze kijken we met een helikopterview naar vraagstukken en bedenken we geschikte oplossingen, zonder de waarde van het pand en/of haar producten te onderschatten. Bij ieder project dat wij oppakken leveren wij maatwerk. De facilitair managers cultuur zijn strategische professionals die de visie van jullie culturele organisatie nooit uit het oog zullen verliezen. Ze zijn resultaat- en klantgericht en dankzij de jarenlange ervaring op gebied van facilitair management cultuur kunnen ze jullie moeiteloos ondersteunen! Zoeken jullie ook facilitaire ondersteuning in de kunst en cultuur sector? Neem contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden!

Ja, ik heb behoefte aan ondersteuning

De kunst van het samenwerken

Zijn jullie op zoek naar een facilitair manager cultuur? Dan is FMXXL voor jullie de perfecte partner! Wij hebben een ruim aanbod met diverse facility professionals met ervaring in de culturele sector. Zij kunnen ingezet worden bij iedere facilitaire dienst. Uiteraard in overeenstemming met jullie ambities en toekomstplannen kunnen jullie onze specialisten inschakelen voor projectmanagement of interim management. Al jarenlang zijn we bij FMXXL in staat om verschillende musea en andere instellingen in de kunst en cultuur sector te voorzien van ons facilitaire diensten; wij verstaan de kunst van het samenwerken!

Hebben jullie interesse in een facilitair manager cultuur voor jullie organisatie? FMXXL heeft een ruim aanbod facility managers beschikbaar die jullie culturele instelling op korte termijn kunnen ondersteunen. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

/ Deze partijen gingen jullie voor