/ Een FMIS systeem voor succes

Uw facilitaire organisatie draait op uw FMIS systeem. Bezoekers, vergaderingen, storingen, reparaties, parkeerplaatsen en meer: de tevredenheid van uw interne klanten hangt voor een belangrijk deel af van het gebruiksgemak en de kwaliteit van uw Facilitair Management Systeem. En dat geldt ook voor het werkplezier van uw facilitaire medewerkers en uw managementinformatie. FMXXL maakt de vertaling van de wensen gebruikers aan de voor- en achterkant naar een systeem dat bijdraagt aan effectieve en efficiënte facilitaire service. Van FMIS advies tot een routemap voor implementatie van FMIS; FMXXL kan helpen bij iedere fase van het bouwen van een slim FMIS systeem!

Bel voor een afspraak
FMIS | FMXXL
FMIS | FMXXL

meegroeien met uw organisatie

/ flexibiliteit is een randvoorwaarde

Een FMIS systeem biedt optimale ondersteuning als het aansluit bij uw huidige bedrijfsvoering. Die bedrijfsvoering is continu in beweging: nieuwe diensten, out-sourcing, samenwerking met de ICT-afdeling. Het is cruciaal dat uw FMIS actueel is ingericht en voldoende flexibiliteit biedt bij de ondersteuning van uw primair proces.

FMXXL ondersteunt bij het toetsen van de toegevoegde waarde van uw FMIS, het beoordelen van aanpassing of alternatieven, het (her)inrichten en het borgen in uw organisatie. Altijd met oog voor toekomstige ontwikkelingen vraagt om meer.

Mail voor meer informatie

De ontzorger ontzorgt

/ advies FMIS

Heeft u capaciteit nodig binnen uw facilitaire team, met kennis van uw FMIS of operationeel? Met tijdelijke ondersteuning van één van onze professionals kunt u de met behulp van advies over FMIS de basis op orde brengen en verder bouwen aan uw team.

Link voor aansluiting bij ons netwerk
FMIS | FMXXL
/ Deze partijen voor FMIS gingen u voor:
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.