/ Interim facility management

Krijgt u als bedrijf steeds meer taken die uw eigen mensen niet meer kunnen vervullen? Schakel dan een interim facility management professional van FMXXL in. Wij verzorgen diverse projecten op gebied van facilitair management in verschillende branches. Onze facilitair interim specialisten hebben alle kennis en competenties in huis om uw organisatie de perfecte facilitaire ondersteuning te bieden. Bent u op zoek naar een facilitair interim management professional? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw organisatie.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en no-nonsense

/ Facilitair interim management

De facilitair interim professionals van FMXXL graag voor u klaar met facilitair dienstverlening. Ze hebben alle kennis en competenties in huis voor uitstekende facilitair dienstverlening binnen uw organisatie. FMXXL biedt de meest gerichte facilitair dienstverlening en heeft voor uw bedrijf altijd wel een geschikte interim facility management professional beschikbaar.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Ervaren interim facility management professionals / Uw facilitair interim specialist

FMXXL is een landelijk facilitair management organisatie en is gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken management. Wij hebben onder andere ervaren interim projectmanagers, adviseurs, consultants en inkopers die u kunt inschakelen. Hiermee bieden wij de perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar interim facility management voor uw organisatie. FMXXL beschikt over een uitgebreid netwerk van diverse interim facilitair management specialisten. Zij kunnen u ondersteunen bij verschillende facilitaire diensten en kunnen bijvoorbeeld ingezet worden voor procesoptimalisatie, inkooptrajecten, grote verhuizingen, beheer of onderzoeksopdrachten. Waar nodig kunnen onze facilitair interim management professionals uw personeel ondersteunen, adviseren of zelfs vervangen. De interim professionals zijn dagelijks actief in uiteenlopende branches zoals de zorg, onderwijssector, industriële omgevingen, musea, zakelijke omgevingen en gemeenten. Door deze diversiteit van branches beschikken we bij FMXXL over een ruim en divers aanbod interim facility management professionals met jarenlange ervaring. Op die manier is er voor uw organisatie altijd wel een facilitair professional beschikbaar.

Mail ons voor een afspraak

Professionele facilitair management ondersteuning

FMXXL staat voor facilitair management op formaat XXL, wat nét dat beetje extra geeft. Om iedere keer weer dat beetje extra te geven, leggen wij de lat voor ons zelf én voor de opdrachtgever hoog. Wij zijn de meest resultaat gerichte facilitaire organisatie en proberen iedere keer weer onze opdrachtgevers te inspireren. Bij FMXXL hebben we een no-nonsense mentaliteit en hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Daarnaast hanteren we ook graag korte lijntjes zodat de communicatie altijd snel en effectief verloopt. De kracht van onze facilitair interim professionals zit hem in de werkwijze. Op pragmatische wijze kijken we met een helikopterview naar vraagstukken en bedenken we geschikte oplossingen en leveren we maatwerk. De visie van uw bedrijf zullen hierbij nooit uit het oog verloren worden.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.