FACILITAIR INTERIM MANAGEMENT

/ ONTDEK DE WAARDE VAN EEN FACILITAIR INTERIM MANAGER VAN FMXXL

Of je nu te maken hebt met verlof, vertrek of een facilitaire verandering in gang wilt zetten. Of je nu behoefte hebt aan verbetering van facilitaire prestaties, aan specifieke expertise bij huisvestingsprojecten of flexibel om wilt gaan met personeelstekorten. Of dat jij je gewoon wilt focussen op de core business van jullie organisatie. Het inzetten van een Facilitair Interim Manager van FMXXL kan de oplossing zijn voor elk van deze vraagstukken. Ons team van Interim-Managers staat voor je klaar om jullie organisatie (tijdelijk) te ondersteunen of te managen.

Interimmer, een vak apart

Facilitair interim-management, dat is echt een vak apart. Een vak dat onze FMXXL’ers in de volle breedte verstaan. Van helicopterview en onafhankelijk advies tot oog voor kwaliteit en de facilitaire organisatie draaiende houden. Door ervaring bij verschillende opdrachtgevers weten de Interim Facility Managers vlot tot de kern door te dringen, facilitaire teams te motiveren, verbeterkansen te signaleren en verantwoordelijkheid te pakken voor prestaties of resultaten van de facilitaire afdeling. Jullie facilitaire dienst, team of afdeling wat extra slagkracht geven? Wij bieden een interim-oplossing op maat.

Ja, ik wil een interim-oplossing op maat

Geef je facilitaire organisatie een boost

Stel, jullie Facilitair Manager gaat binnenkort met zwangerschapsverlof. Misschien wil je juist de periode tussen het vertrek van de huidige Facility Manager en het aannemen van de nieuwe Facilitair Manager overbruggen. Of heb je juist behoefte aan specifieke facilitaire expertise bij een facilitaire transitie. Al eens aan de Facilitair Interim Managers van FMXXL gedacht?

Zij zijn inzetbaar in het brede speelveld van facilitair management, kennen de ins & outs van verschillende branches en weten vlot resultaten te boeken. En dat heeft zo z’n toegevoegde waarde en voordelen. Dat vinden wij niet alleen, dat zeggen vooral onze opdrachtgevers. Profit en non-profit organisaties weten ons te vinden en te waarderen. Ons oranje hart gaat altijd sneller kloppen van organisaties met een sociaal, maatschappelijk, cultureel of dienstverlenend karakter. Een kleine greep uit onze referenties?

Check onze referenties en klantcases

Maatwerk zonder poespas: De FMXXL garantie

Bij FMXXL geloven we niet in een ‘one size fits all’ benadering. We geloven wel in maatwerk zonder poespas. En dat is mensenwerk. We gaan op zoek naar de beste interimmer of interim-oplossing voor jullie organisatie. Want facilitair interim management in het onderwijs is niet hetzelfde als facilitair management in de zorg. En culturele instellingen zoals musea en theaters hebben weer hele andere facilitaire aandachtspunten dan gemeenten of overheden.

We kennen de ins & outs van en ontwikkelingen binnen verschillende branches. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, en er zijn ook duidelijke verschillen. Wij geloven dat we juist van de ervaring binnen andere branches kunnen leren en weten hoe we dit slim om kunnen zetten naar klinkende resultaten. Dat is de sleutel tot succes en de FMXXL garantie. We zijn op ons sterkst binnen de zorg, onderwijs, cultuur, overheid, sport en dienstverlenende organisaties.

Ontdek onze focusbranches
Samen verder groeien

Klaar samen verder te groeien? Ontdek hoe een Facilitair Interim Manager jullie organisatie naar een hoger niveau van professionaliteit en efficiency kan tillen. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar facilitaire groei, ondersteuning of verandering.

Ja, ik zet de eerste stap