/ over ons

Even ons hele verhaal

Wij zijn FMXXL | facilitair supporter van werkgeluk. Hét consultancybureau dat kleur en karakter geeft aan facilitaire uitdagingen op de agenda van morgen. Een bevlogen team van next generation facilitair specialisten die elkaar en opdrachtgevers beter willen maken. Elkaar in de kracht zetten en uitdagen om elke dag een beetje beter worden. Dat is voor ons topsport. We spelen graag op strategisch of tactisch niveau qua facilitair advies, projectmanagement en interim-management. Maar we blijven no-nonsense, houden focus op een duurzaam eindresultaat en hebben oog voor detail. Denken, durven, doorpakken en vooral gewoon doen. Daar zit onze kracht.

Samen hebben we de ambitie om duurzaam bij te dragen aan toekomstgericht facilitair management van onze opdrachtgevers, waarbij we geloven in de filosofie van een ‘Werkgelukkige werkomgeving’. Van huisvesting tot servicedesks. Van een nieuwe werkomgeving tot inkoop. Van hospitality & beleving tot prestaties van de facilitaire organisatie. We kennen de kracht & waarde van werkgeluk en de rol van facilitair management hierbij. Opdrachtgevers ontzorgen en een positieve facilitaire XXL-beleving achterlaten. No-nonsense, daadkrachtig, betrokken en duurzaam. Met onze facilitaire dienstverlening waarde toevoegen aan de core business of organisatiedoelstellingen van onze klanten. Daar gaan onze ogen van stralen.

We hebben facilitaire meerwaarde voor uiteenlopende organisaties, maar we zijn vooral fan van organisaties met een sociaal, maatschappelijk, cultureel of dienstverlenend karakter. Zorg, onderwijs, culturele instellingen, dienstverlenende organisaties, sport of (semi)overheden; daar gaat ons oranje hart écht sneller van kloppen. Daar krijgen wij energie van.

Klaar voor de next generation facilitair supporters? Welkom in ons netwerk.

Ja, ik wil een afspraak plannen
Welkom in ons netwerk
/ Wat kenmerkt ons als FMXXL? We nemen je graag even mee.
Ons Karakter
Ons KarakterNo-nonsense, daadkrachtig en betrouwbaarpijl
XXL-beleving
XXL-belevingWij zijn facilitaire doorpakkers en zo ontzorgen wij de klant.pijl
Onze mensen
Onze mensenWe willen het elke dag beter doen voor onze klanten.pijl
werken bij
werken bijWij staan voor hard werken en hard lachen.pijl
Blogs
BlogsKrijg inspiratie en ontdek onze blogs.pijl