facilitair inkoop

Voor u is het van groot belang om goed in te kopen. Door goed in te kopen kunt u uw bedrijfsresultaten positief beïnvloeden. Onze deskundige inkopers helpen u graag om te kijken welke kansen er liggen en blijven liggen. Als het nu gaat om Europese aanbestedingen, offerte trajecten, contractmanagement, spendanalyse, of u zoekt een adviserende partij bij het inschrijven van een aanbesteding, dan heeft u met FMXXL de juiste partner gevonden. Maar ook als u tijdelijk een inkoper (strategisch, tactisch of operationeel) nodig heeft, levert FMXXL deze voor u.

 

Resultaatgericht
en no-nonsense

Facilitaire inkoop speelt een belangrijke rol op het gebied van het totale kostenplaatje van een onderneming, zorginstelling of museum. Door duurzaam en strategisch in te kopen is het mogelijk om de totale kosten te reduceren. De facility professionals van FMXXL kunnen u bij staan op het gebied van inkoop. Wij hebben de beste strategische, tactische en operationele inkopers voor u klaar staan. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem direct contact met ons op!

contact-button

simonwillemijn

Facility professionals op het gebied van inkoop

Facilitaire inkoop zijn alle activiteiten die betrekking hebben op de inkoop van het facilitaire bedrijf. Door strategisch te werk te gaan bij de inkoop kunt u de totale kosten van uw organisatie drukken. Wij begrijpen hoe cruciaal dit is voor uw organisatie en daarom hebben wij vele facility professionals die gespecialiseerd zijn op het vlak van inkoop voor u klaar staan. Wij helpen u graag bij het bepalen van uw facilitaire inkoopstrategie. Onze FM specialisten zijn al werkzaam geweest voor verschillende organisaties zoals musea, onderwijs- en zorginstellingen. Dankzij ons ruime netwerk hebben we altijd een team van facilitaire inkoop professionals gereed staan om u te ondersteunen. Onze inkopers verstaan hun vak en weten wat er nodig is om de kosten in uw organisatie te drukken.

contact-button

De beste strategische, tactische en operationele inkopers

Onze strategische, tactische en operationele inkopers kunnen ingeschakeld worden om tijdelijk bij uw organisatie te helpen met het optimaliseren van de inkoop(strategie). Mocht het van beide kanten bevallen dan bestaat de mogelijkheid dat het tot een permanente samenwerking komt. Heeft de inkoop afdeling van uw organisatie behoefte aan een impuls? FMXXL heeft een groot aanbod met FM specialisten die op korte termijn bij u aan de slag kunnen gaan. Informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak

contact-button
Back to Top