facilitair management musea

In de culturele sector, waar musea met hun eigen collectie en wisselende tentoonstellingen bezoekers een onvergetelijke dag bezorgen, zit achter de schermen een hele andere wereld. Een wereld waarin vraagstukken spelen rondom financiering, risicobeheer en vernieuwing.

In die wereld kan het facilitair management musea van FMXXL het verschil voor uw museum maken. De combinatie tussen onze facilitaire kennis en vaardigheden en de affiniteit met kunst, zorgt ervoor dat wij samen met u tot een efficiënte besteding van (publieke) middelen komen. Onze facilitair managers musea hebben alle kennis en competenties in huis om uw museum de perfecte facilitaire ondersteuning te bieden. FMXXL biedt de meest gerichte facilitaire dienstverlening en heeft altijd wel een geschikte facilitair manager museum beschikbaar.

Facilitair managers musea met ervaring

FMXXL is een landelijke facilitair management organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in facilitair management in onder andere musea. Bij iedere opdracht proberen wij onze opdrachtgevers weer opnieuw te inspireren. Wij hechten veel waarde aan korte lijntjes en een persoonlijk aanpak. Op deze manier is de communicatie altijd direct en effectief, wij zijn van mening dat dit vaak tot de beste resultaten leidt. De kracht van onze FM professionals zit hem in de werkwijze. Op pragmatische wijze kijken we met een helikopterview naar vraagstukken en bedenken we geschikte oplossingen, zonder de waarde van het pand en de collectie te onderschatten. Bij ieder project dat door ons wordt opgepakt, leveren wij maatwerk. De facilitair managers museum zijn strategische professionals die de visie van het museum nooit uit het oog zullen verliezen. Ze zijn resultaat- en klantgericht en dankzij de jarenlange ervaring op gebied van facilitair management musea kunnen ze u moeiteloos ondersteunen!

Brochure-download-knop-k

 

 

 

 

 

 

 

De kunst van het samenwerken

Bent u op zoek naar een facilitair manager musea? Dan is FMXXL voor u de perfecte oplossing! Wij hebben een ruim aanbod met diverse facility professionals. Zij kunnen ingezet worden bij iedere facilitaire dienst die u maar wenst, afhankelijk van uw ambities en toekomstplannen voor het museum. Al jarenlang zijn we bij FMXXL in staat om verschillende musea te voorzien van ons facilitaire diensten; wij verstaan de kunst van het samenwerken!

Heeft u interesse in facilitair management musea voor uw museum? FMXXL heeft een ruim aanbod facility managers beschikbaar die uw museum op korte termijn kunnen ondersteunen. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

contact-button
Back to Top