Facilitair management gemeente

Staan jullie als gemeentelijke organisatie voor een immense taak? Komen er daarbij ook steeds meer taken die jullie zelf niet meer kunnen vervullen? Schakel dan een facilitair manager gemeente van FMXXL in! FMXXL verzorgt diverse projecten op gebied van facilitair management bij gemeenten, overheid andere diverse andere organisaties. Hierdoor kunnen jullie de focus blijven leggen op de eigen taken en verzorgt FMXXL de facilitaire management taken voor de gemeente. Hierbij kunnen jullie voor een korte tijd een facilitair manager gemeente inschakelen, maar FMXXL kan ook helpen voor het vinden van de juiste persoon voor een langere periode. Mocht het daarna van beide kanten bevallen? Dan kan er ook gesproken worden over een vast aanstelling. Hebben jullie facilitaire management gemeente taken liggen die niet worden opgepakt? FMXXL kan jullie helpen! Neem daarom snel contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden!

Vraag een offerte aan

Specialist facilitair management overheid en gemeente

/ Resultaatgericht, no-nonsense en doelgericht

Onze facility professionals hebben alle kennis en competenties in huis om het facilitaire management in jullie gemeente op te pakken. Zoals vermeld kan dit als tijdelijke functie wanneer er iemand wegvalt en tijdelijk vervangen moet worden, maar is het ook mogelijk om voor een langere periode en zelfs een vaste aanstelling FMXXL in te schakelen. Hierdoor blijven de facilitaire taken binnen de gemeente of overheid niet liggen, maar kan het interim facilitair management binnen de gemeente of overheid door blijven lopen. Hebben jullie in de tussentijd een nieuwe facilitair manager gevonden? Dan kan FMXXL ook een interim facility manager in een ondersteunende rol aanbieden. Daarbij wordt de facilitaire manager een medewerker binnen jullie eigen facility management team. Zijn jullie op zoek naar een facilitair manager gemeente? Of zoeken jullie tijdelijke versterking van het facility team? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden en bekijken wij de opties waarmee wij jullie gemeente het beste kunnen helpen!

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL

Facilitair manager met ervaring

/ Uw facilitaire specialist

FMXXL staat voor facilitair management op formaat XXL, wat nét dat beetje extra geeft. Om dit waar te maken leggen wij de lat voor onszelf én voor onze opdrachtgevers erg hoog. Wij hechten veel waarde aan korte lijntjes en een persoonlijke aanpak, wij vinden dat dit vaak tot de beste resultaten leidt. De kracht van onze FM professionals ligt in de manier van werken. Omdat iedere organisatie anders is, zijn alle projecten die wij oppakken maatwerk en bekijken we iedere case vanuit een helikopterview. Onze FM professionals zijn resultaat- en klantgericht, zijn zeer vakbekwaam en gespecialiseerd in uiteenlopende vakgebieden. In het verleden hebben ze al veel diverse facilitaire vraagstukken mogen oplossen. De facilitair managers zijn strategisch denkende professionals die de visie van de gemeente nooit uit het oog zullen verliezen. Ze zijn meer dan betrokken bij organisaties waar ze werkzaam zijn. Dankzij de jarenlange ervaring op gebied van facilitair management kunnen onze professionals jullie organisatie moeiteloos ondersteunen!

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

Al jarenlang zijn we bij FMXXL in staat om verschillende organisaties en gemeenten te voorzien van onze facilitaire diensten. Hebben jullie interesse in een facilitair manager gemeente? FMXXL heeft een ruim aanbod facility managers beschikbaar die het facilitair management van de gemeente op korte termijn kunnen ondersteunen. Neem gerust contact met ons op en we verwelkomen jullie graag op één van onze kantoren in Leeuwarden of Zwolle voor een vrijblijvend gesprek. Daarbij kunnen wij vaststellen wat de wensen en behoeften zijn en op basis daarvan de juiste facilitaire ondersteuning bieden. Onze facilitaire specialisten kunnen jullie facilitair advies geven, maar ook ondersteunen bij diverse vraagstukken. Hierbij kan er gedacht worden aan: vastgoed & huisvesting, het overgaan op een nieuwe werkomgeving of diverse andere onderwerpen. Kortom, voor facilitaire ondersteuning voor gemeenten en overheid zijn jullie bij FMXXL op het juiste adres!

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Willen jullie je richten op de kernactiviteiten? Zoeken jullie advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.