/ Facilitair manager gemeente

Staat u als gemeentelijke organisatie voor een immense taak? En krijgt u steeds meer taken die uw eigen mensen niet meer kunnen vervullen? Schakel dan een facilitair manager gemeente van FMXXL in! FMXXL verzorgt diverse projecten op gebied van facilitair management bij onder andere gemeentes.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire specialist gemeente

Onze facility professionals hebben alle kennis en competenties in huis om uw gemeente de perfecte facilitaire ondersteuning te bieden. Bent u op zoek naar een facilitair manager gemeente? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw gemeente!

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Facilitair manager met ervaring / Uw facilitaire specialist

FMXXL staat voor facilitair management op formaat XXL, wat nét dat beetje extra geeft. Om dit waar te maken leggen wij de lat voor onszelf én voor onze opdrachtgevers erg hoog. Wij hechten veel waarde aan korte lijntjes en een persoonlijke aanpak, wij vinden dat dit vaak tot de beste resultaten leidt. De kracht van onze FM professionals ligt in de manier van werken. Omdat iedere organisatie anders is, zijn alle projecten die wij oppakken maatwerk en bekijken we iedere case vanuit een helikopterview. Onze FM professionals zijn resultaat- en klantgericht, zijn zeer vakbekwaam en gespecialiseerd in uiteenlopende vakgebieden. In het verleden hebben ze al veel diverse facilitaire vraagstukken mogen oplossen. De facilitair managers zijn strategisch denkende professionals die de visie van de gemeente nooit uit het oog zullen verliezen. Ze zijn meer dan betrokken bij organisaties waar ze werkzaam zijn. Dankzij de jarenlange ervaring op gebied van facilitair management kunnen onze professionals u moeiteloos ondersteunen!

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

Al jarenlang zijn we bij FMXXL in staat om verschillende organisaties en gemeenten te voorzien van onze facilitaire diensten. Heeft u interesse in een facilitair manager gemeente? FMXXL heeft een ruim aanbod facility managers beschikbaar die uw gemeente op korte termijn kunnen ondersteunen. Neem gerust contact met ons op en we verwelkomen u graag op één van onze kantoren in Leeuwarden of Zwolle voor een vrijblijvend gesprek.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.