Toe aan een nieuw werkplekconcept?

/ FM specialisten om jullie te ondersteunen

Er is een boeiende ontwikkeling gaande. Mede door Covid-19 is de belangstelling voor nieuwe werkplekconcepten enorm gegroeid. Dat gaat verder dan alleen een prettige werkplek, samenwerken en productiviteit. Want ook veiligheid, vitaliteit en flexibiliteit zijn enorm belangrijk in een werkomgeving en zorgen uiteindelijk voor de werkbeleving. Maar wat houdt een werkplekconcept eigenlijk precies in? Een werkplekconcept zien we als de wijze waarop jullie werkprocessen, werknemers en werkmiddelen (bricks, bytes & behavior) bijeenbrengt, slim met elkaar verbindt en faciliteert. In een vaste kantooromgeving, een flexibele co-work omgeving óf in een thuiswerkomgeving. Een werkplekconcept is overkoepelend en kan los staan van een specifieke locatie of omgeving. Het zou op verschillende werkomgevingen of werklocaties toegepast moeten kunnen worden. FMXXL helpt jullie graag bij het opzetten van een passend werkplekconcept en het realiseren van een pakkende werkomgeving!

Vraag een offerte aan
Werkplekconcept | FMXXL
Waarde van een goed werkplekconcept

/ Bricks, Bytes & Behavior

Wij geloven niet in een one-size-fits-all werkplekconcept, dat bestaat niet. Uiteraard is het niet mogelijk om aan alle wensen of behoeftes van alle individuele werknemers te voldoen. Het leggen van slimme verbindingen en ontwikkelen van creatieve oplossingen is de truc. Dat zorgt voor de uiteindelijke totale werkbeleving. Welke werkvorm jullie ook kiezen, het zal invloed hebben op de huisvesting. Medewerkers en bezoekers zullen anders gebruik maken van een werkomgeving en zullen dus andere faciliteiten nodig hebben. Iedere organisatie is uniek en elk concept dus ook. Wanneer jullie dat optimaal weten te benutten heeft een concept zoveel kracht en waarde.

Vraag ons naar meer infomatie

’Wij zien een kantoor als een waardevolle cultuurdrager. Het geeft vertrouwen en zorgt voor een vaste basis. Aan de andere kant helpt een goed doordacht werkplekconcept ook bij het verbeteren van prestaties, verhogen van productiviteit, stimuleren van het samenwerken met collega’s en versterken van de medewerkerstevredenheid.

Zo willen wij samen met onze opdrachtgevers impact maken met pakkende werkplekconcepten, waarbij veiligheid, vitaliteit en flexibiliteit meer en meer een rol zullen spelen. Van advies tot projectmanagement. Van planvorming tot ondersteuning. De rol van facilitair zal hierbij niet minder worden, maar juist meer raakvlakken krijgen met andere disciplines. En dat maakt het facilitaire speelveld en onze facilitaire waarde nog boeiender.”

Aldus Simon Huismans; eigenaar van FMXXL

Een doordacht werkplekconcept

/ Een investering in de toekomst

Wat ons betreft is een werkplekconcept een investering in de toekomst. Een goed doordacht werkplekconcept draagt bij aan het aantrekken en/of behouden van medewerkers met het juiste DNA wat bij jullie organisatie past. Het is een krachtig middel in de strijd om talent. De manier waarop jullie werkplek eruit ziet of jullie werkuitrusting facilitair geregeld is, heeft duidelijk impact op het imago en de uitstraling van de organisatie. Het benadrukt waar jullie organisatie voor staat en vormt een magneet voor medewerkers, klanten en leveranciers.

Mail ons voor een afspraak
Facilitaire professionals | FMXXL

Werkplekconcept voor jullie organisatie

Met jullie organisatie ook aan de slag met jullie werkplekconcept? FMXXL helpt jullie graag verder. De kracht van FMXXL zit in de no-nonsens mentaliteit en de pragmatische aanpak. In de praktijk blijkt dat we daardoor vaak meer doen dan waarvoor we (in eerste instantie) zijn gevraagd. We brengen structuur, zorgen voor strakke processen, verhogen het facilitair bewustzijn van de klant en brengen bovenal onszelf. Willen jullie sparren met één van onze adviseurs? De do’s en don’ts van het opzetten van een werkplekconcept inzichtelijk krijgen, meer weten over het stappenplan of antwoord krijgen op specifieke vragen over werkplekconcepten? Wij plannen graag een sessie in!

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Willen jullie je richten op de kernactiviteiten? Zoeken jullie advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.