/ Innovatie in het facilitair management

In het slimme kantoor zijn steeds meer processen geautomatiseerd, zoals klimaat, verlichting, beveiliging en het gebruik van vergaderruimtes. Dat biedt kansen voor prettig gebruik en optimaal beheer van het gebouw. Tegelijk is het een uitdaging voor verdere integratie van facilitair en IT-management, een ontwikkeling die de afgelopen jaren al concrete invulling kreeg. Is jullie facilitaire organisatie in the lead? FMXXL biedt een voorsprong en helpt jullie organisatie een koers uit te zetten.

Bel voor een afspraak
Smart Building | FMXXL

Gebruiksperspectief als kompas

/ Techniek is geen doel op zich

Met Internet of Things-sensoren en andere geavanceerde elektronica is vrijwel alles mogelijk. De verzamelende data vormen de basis om de processen geautomatiseerd te laten verlopen. De techniek blijft echter een middel. Daarom vindt FMXXL het belangrijk om de gebruiker op twee manieren te betrekken. Vanuit de employer journey kijken we waar welke stappen in het werkproces smart ondersteund kunnen worden. En omgekeerd stimuleren wij aandacht voor adoptie van de nieuwe voorzieningen: het is belangrijk dat een gebruiker welke slimme ondersteuning hij krijgt en wat zijn eigen aandeel daarin is.

Mail voor meer informatie
Smart Building | FMXXL

Sturen op resultaat

/ Samenwerking versterkt

Een goede inrichting van de smart building biedt vele voordelen: energiebesparing, meer comfort en werkplezier voor de gebruikers, optimaal gebruik van het gebouw en besparing op de exploitatiekosten. Daarbij kan samenwerking met de HR- en IT-afdelingen het resultaat versterken. FMXXL ondersteunt bij een integrale aanpak, zodat gebruiker en gebouw optimaal profiteren van de nieuwe mogelijkheden.

Link voor aansluiting bij ons netwerk
/ Contact

Willen jullie je richten op de kernactiviteiten? Zoeken jullie advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.