/ Samenbouwen

We doen het samen.

In deze bijzondere tijd, stopt de tijd niet. Ook niet om te blijven bouwen.
De corona crisis raakt ons allemaal. In de tussentijd is het van belang dat de economie blijft draaien en we voorzichtig gaan nadenken over de werkzaamheden die we tijdens of na de crisis lokaal kunnen oppakken.

Wij zijn FMXXL. Een bedrijf in de regio met een grote impact voor diverse opdrachtgevers. Wij leveren facilitair dienstverlening van formaat (XXL). Het facilitaire werkveld heeft als geen ander invloed op de (circulaire) prestaties van organisaties. Onze facilitaire professionals hebben de visie van jullie organisatie altijd in het vizier en kijken vooruit.

“Het nieuwe normaal” zal anders zijn dan dat we met elkaar gewend zijn. Toch moeten medewerkers veilig en optimaal presteren en gasten zich welkom voelen.

Met onze aanpak zijn we in staat het facilitair management & (her) huisvesting bij jullie organisatie, vanuit een persoonlijke benadering naar de nieuwe situatie te brengen. Hierbij zorgen wij voor een snel, maar ook blijvend resultaat. Deze randvoorwaarden combineren wij met plezier in het werk en voor ons vak facilitair management.

Als lokale ondernemer bouwen wij graag mee aan jullie ambities!
We doen het samen, samen bouwen we door.

/ Contact

Willen jullie je richten op de kernactiviteiten? Zoeken jullie advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.