/ Facility management in het onderwijs

Een blik op de toekomst. Hoe ziet de toekomst van facilitair management in het onderwijs eruit? Een vraag die de Facilitair Professionals bij FMXXL altijd boeit. Zeker nu veel scholen en onderwijsinstellingen bezig zijn met nieuwe werkvormen of werkplekconcepten (denk hierbij aan hybride, blended of activiteit gerichte leeromgevingen) is er een belangrijke rol weggelegd voor facility management.

 

Van het verduurzamen van de huisvesting tot een strak georganiseerde facilitaire dienstverlening. Van een gezonde kantine en leeromgeving tot een passende servicedesk. Gebruikers faciliteren met een optimale leer- & werkomgeving, die past bij jullie onderwijsvisie en bijdraagt aan het leerplezier van studenten en het werkplezier van onderwijsmedewerkers. Dat is ons motto. Facilitair advies, projectmanagement of interim ondersteuning. Facility management; daarmee helpen we je als school op weg of stippelen we complete routes uit voor jullie onderwijsinstelling. Hoe? Wij schreven er onlangs een artikel over.

Bekijk wat wij voor jullie kunnen betekenen

Een aantal referenties in beeld

Onze Facilitair Consultants hebben binnen verschillende onderwijsinstellingen hun waarde bewezen of klinkende resultaten geboekt. Drie van onze opdrachtgevers binnen het onderwijs lichten we er graag even uit:

  • Rijksuniversiteit Groningen (RUG)
    Facilitaire processen optimaliseren, backoffice ondersteunen & Facilitair Manager a.i. tijdens het zwangerschapsverlof.
  • Het Graafschap College in Doetinchem
    Realiseren van hybride onderwijs door middel van nieuwe huisvesting en het schoolgebouw slimmer in te zetten en verder te verduurzamen.
  • College de Heemlanden in Houten
    Ad interim aansturen van het facilitaire team en het verhogen van de kwaliteit van het service center en de facilitaire dienstverlening.
Lees verder

En nu jullie…

Nieuwsgierig naar onze bewezen facilitaire XXL-aanpak binnen het onderwijs? Ontdekken wat wij voor jullie facilitaire organisatie kunnen betekenen? Eens vrijblijvend sparren met één van onze professionals over een concreet facilitair vraagstuk of project? Wij zeggen doen. Bel of app ons op 0624605568 of mail Simon Huismans via S.Huismans@fmxxl.nl.

Misschien vind je deze artikelen ook interessant
FMXXL trekt als FD Gazelle 2023 sprint richting het einde van het (jubileum)jaar!

Donderdag 23 november 2023 was het zover. In het Theater Amsterdam werden de prestigieuze FD Gazellen 2023 door het Financieele Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Het ideale werkplekconcept voor gemeentehuizen!

Binnen onze snel veranderende wereld hebben we continu te maken met nieuwe facilitaire uitdagingen, veranderingen en kansen binnen het gemeentelijke landschap...

Een gemeentelijke werkomgeving dat staat als een huis!

Binnen onze snel veranderende wereld hebben we continu te maken met nieuwe facilitaire uitdagingen, veranderingen en kansen binnen het gemeentelijke landschap...