/ Facilitair management Leeuwarden

Facility management betreft de ondersteunende activiteiten binnen een onderneming die op zowel strategisch als praktisch niveau nodig zijn. Het hoofddoel bij facility management is om het werk van alle werknemers zoveel mogelijk te vergemakkelijken. In de eerste plaats komen dus de werknemers. FMXXL heeft de beste facility professionals in dienst die direct aan de slag kunnen bij bedrijven in de omgeving van Leeuwarden. Een gebrek aan invulling van facilitaire functies kan ontstaan door allerlei verschillende omstandigheden. Door groei van uw bedrijf, langdurige afwezigheid van een collega of de plotselinge behoefte op de korte termijn. Hierdoor kunnen jullie met FMXXL snel een (tijdelijke) vervanger vinden voor de facilitaire functie in de organisatie!

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire specialist Leeuwarden

Het is natuurlijk ook mogelijk dat de kennis van facility management binnen een bedrijf ontbreekt. Voor al deze omstandigheden is FMXXL de oplossing. Wij matchen jullie vraag met het vereiste kennisniveau, maar ook met de competenties van de facilitair managers waardoor wij jullie organisatie perfect kunnen ondersteunen.

Zijn jullie op zoek naar ondersteuning voor jullie bedrijf in Leeuwarden op het gebied van facility management? Neem contact op met FMXXL en informeer naar de mogelijkheden.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL

Flexibele facility professionals

/ Uw facilitaire specialist

Zoeken jullie naar een invulling van één of meerdere facilitaire functies? Bekijk dan de mogelijkheden die FMXXL te bieden heeft. FMXXL beschikt over een flexibel inzetbaar team specialisten die met allerlei vraagstukken kunnen helpen. Wij zijn dagelijks actief in de zorg, de onderwijssector, diverse musea, gemeenten en in de zakelijke dienstverlening en industriële omgevingen. Door het ruime aanbod specialisten van FMXXL is er voor elke branche iemand aanwezig. Door de jarenlange ervaring van de facility managers leveren deze het beste resultaat. FMXXL staat voor professionaliteit en betrouwbaarheid. Onze medewerkers werken resultaat- en klantgericht. Alle specialisten van FMXXL hebben een no nonsense mentaliteit en zijn echte doorpakkers. Zijn jullie op zoek naar een (tijdelijke) invulling van een facilitaire functie in Leeuwarden? Twijfel niet en kies voor de specialisten van FMXXL.

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

FMXXL heeft verschillende facility management specialisten die jullie kunnen inschakelen voor het oplossen van facilitaire vraagstukken binnen jullie organisatie. Onze facility management specialisten kunnen ondersteunen bij diverse facilitaire diensten. Zij kunnen ondersteuning bieden bij huisvesting, inkoop (het opstellen van een inkoopbeleid), verhuizingen en projectmanagement. FMXXL heeft een uitgebreid netwerk met facilitaire professionals.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Willen jullie je richten op de kernactiviteiten? Zoeken jullie advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.