“Pleasure in the job puts perfection in the work.”

Facilitaire zintuigen prikkelen binnen verschillende organisaties. Dat staat er op het programma van deze enthousiaste en ambitieuze Facilitair Professional. Met de opleiding Facility Management in haar rugtas, wil deze FMXXL-er vooral facilitaire vlieguren maken, groeien en ontwikkelen. Onderwerpen die haar facilitaire werkgeluk stimuleren, zijn smart building, huisvesting, nieuwe werkomgeving en servicedesks & FMIS.

Wat vandaag smart is, kan morgen alweer achterhaald zijn door slimme innovatieve technieken. Het razendsnelle tempo waarin dit zich ontwikkelt en hoe je hier als organisatie slim en duurzaam op in kunt spelen, dat houdt deze resultaatgerichte professional bezig. Daarmee wil ze het verschil maken en een positieve facilitaire beleving achter laten bij haar opdrachtgevers.

Julia is een echte bezige bij. Stilzitten, ho maar. Dat zit niet in haar. Net als in haar werk plant ze graag vooruit. Zo houdt ze ruimte voor spontane acties of spoedjes. Hoe smart is dat? Verder ziet Julia het als een uitdaging om de puzzelstukjes op de juiste plek leggen en lastige puzzels op te lossen. Letterlijk en figuurlijk. Ook in haar vrije tijd is ze graag in beweging. Yoga, 3D tekenen, wandelen, puzzelen, Aziatisch koken of een spontane lunchdate. Aan hobby’s geen gebrek.

Meer weten over werken bij FMXXL?