/ Wat een XXL-beleving

Meestal laten we een facilitaire XXL-beleving achter bij onze opdrachtgevers. Maar dit keer hadden we hem zelf goed te pakken. Onze eerste deelname aan de Workplace Xperience (WPX) was top. Een XXL-beleving om nooit te vergeten. Namens team FMXXL stonden Willemijn, Simon, Erik en Mister X bomvol energie op de stand. En die energie trok de aandacht. Ook de speciaal ontwikkelde beurscampagne ‘Next level workplace heroes’, beursstand, winactie en onze (Knal)oranje kleding viel op tussen alle andere deelnemers. Dat hebben we geweten.

Een kleine samenvatting

Wie had kunnen bedenken dat we in ons eerste jaar WPX:

  • genomineerd zouden worden voor de titel ‘Most Valuable Partner’?
  • aan tafel zouden komen te zitten met oud olympisch kampioene Marianne Timmer?
  • echt opvielen met onze oranje hoodies en de ‘Hoodie winactie🧡’?
  • onze visie op ‘een werkgelukkige werkomgeving’ met meer dan 100 bezoekers mochten delen?

En hoe dat er dan uitziet? Check de samenvatting van FMXXL op de beurs in 1 minuut via deze after movie.

Next level workplace heroes

Speciaal voor Workplace Xperience ontwikkelden we de campagne ‘Next level workplace heroes’. Dat zag je o.a. terug op de stand, communicatiemiddelen, onze socials, de winactie, Mister X en aan onze kleding & custom made FMXXL sneakers. Hoe deze laatste gemaakt zijn?

Check het hier

Workplace Xperience

Was je niet op de WPX 2024, maar wil je wel meer weten over onze visie op een werkgelukkige werkomgeving en (her)huisvesting? Of een van de andere disciplines waar we jullie organisatie facilitair bij kunnen ondersteunen? Wij komen graag een keer persoonlijk kennis maken en vertellen je alles over wat wij als facilitair consultancybureau het liefste doen en over de kracht & waarde van onze FMXXL mensen.

Een afspraak plannen
Misschien vind je deze artikelen ook interessant
Terugblik: Workplace Xperience 2024

Meestal laten we een facilitaire XXL-beleving achter bij onze opdrachtgevers. Maar dit keer hadden we hem zelf goed te pakken. Onze eerste deelname aan de Workplace Xperience (WPX) was top. Een XXL-beleving om nooit te vergeten.

Terugblik: Smart Workplace op locatie bij FMXXL

Op 28 februari organiseerden Smart Workplace samen met FMXXL een kleinschalig event. Het was een feestje. Maar ook voor de mensen die er niet bij waren, delen we graag even een korte terugblik van het event...

FMXXL trekt als FD Gazelle 2023 sprint richting het einde van het (jubileum)jaar!

Donderdag 23 november 2023 was het zover. In het Theater Amsterdam werden de prestigieuze FD Gazellen 2023 door het Financieele Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.