‘Het is de kunst om kansen te zien of te creëren, en deze te allen tijde te benutten!’

Doen waar je goed in bent, krachten bundelen, kennis delen en gezamenlijke successen boeken. Denken in kansen en werken aan facilitaire oplossingen. Enthousiast, positief en passie voor het facilitaire vak. Dat is Facilitair Consultant Harmke in notendop.

In 2008 begon Harmke haar carrière als intercedent bij een commerciële organisatie. Na bijna 6 jaar maakte ze de overstap van de commerciële wereld naar een facilitaire rol binnen de zorg. Waarvan ze de laatste 6 jaar actief is geweest als Facilitair Leidinggevende.

Binnen het team van FMXXL heeft Harmke de ambitie om al haar opgedane kennis, kunde en ervaring in te zetten bij verschillende opdrachtgevers. Nou, dat kan geregeld worden. Zichzelf verder ontwikkelen als Facilitair Leidinggevende, haar scope binnen het facilitaire vakgebied verder verbreden, mensen verbinden en samen resultaten boeken; daar wordt deze FMXXL-er gelukkig van. En wij uiteraard ook.

De menselijke kant van het brede facilitaire vakgebied, gastvrijheid en werkgeluk hebben haar speciale aandacht in het speelveld. Wanneer Harmke niet in het facilitaire speelveld actief is, is ze graag te vinden in de natuur, op de tennisbaan of thuis bij haar partner en drie kinderen. Deze topper is dus niet alleen facilitair supporter van werkgeluk, maar ook buitengewoon supporter van sportiviteit, de natuur en het thuisfront.

Meer weten over werken bij FMXXL?