/ Facility management Zuid-Holland

U bent op zoek naar (tijdelijke) invulling van één of meerdere facilitaire functies voor uw organisatie in Zuid-Holland. Dit kan zijn omdat uw organisatie in zeer korte tijd een enorme groei heeft doorgemaakt waardoor u niet genoeg personeel op de werkvloer heeft om verschillende facilitaire werkzaamheden uit te voeren. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat er vanwege langdurige afwezigheid van een collega behoefte is aan vervanging. Wanneer zich er een dergelijke situatie voordoet binnen uw organisatie, dan kunt u gebruik maken van de diensten van FMXXL.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire specialist Zuid-Holland

Wij zijn een landelijk facility management organisatie en zijn gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken. Wij matchen uw facilitaire vraag met het vereiste kennisniveau, maar ook met de competenties van onze facility professionals. Op die manier kunnen wij u perfect voorzien van facilitaire ondersteuning. Facilitair management in Zuid-Holland nodig? Onze facilitair professionals staan graag voor u klaar. We hebben facilitaire managers en leidinggevenden die u tijdelijk kunnen ondersteunen bij diverse projecten in Zuid-Holland.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Flexibele facility professionals / Uw facilitaire specialist

FMXXL biedt de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar ondersteuning op gebied van facilitair management in Zuid-Holland. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken en zijn werkzaam in heel Nederland, ook in de provincie Zuid-Holland. Onze facility professionals zoals consultants en projectmanagers kunnen onder andere ingezet worden bij procesoptimalisatie, inkooptrajecten en onderzoeksopdrachten. Ze kunnen uw personeel – waar nodig – tijdelijk adviseren, ondersteunen of zelfs vervangen mocht hier behoefte aan zijn.

De toegewijde facility consultants, projectleiders en interim managers staan uw bedrijf in Zuid-Holland graag bij met het oplossen van uiteenlopende facilitaire vraagstukken. De professionals zijn dagelijks actief in uiteenlopende branches zoals de zorg, musea, gemeenten, de onderwijssector, industriële omgevingen en zakelijke omgevingen. Vanwege deze diversiteit in branches, beschikken we over een ruim aanbod facility professionals met jarenlange ervaring. Heeft uw organisatie behoefte aan ondersteuning op gebied van facility management in Zuid-Holland? Bij FMXXL is er altijd een geschikte facility professional voor uw branche beschikbaar!

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

Bij FMXXL beschikken we over een uitgebreid netwerk met ervaren en flexibel inzetbare facility professionals. Door deze jarenlange ervaring leveren we altijd het beste resultaat en zijn we dan ook al jarenlang in staat om verschillende bedrijven en organisaties te voorzien van facilitaire ondersteuning. De professionals kunnen ingeschakeld worden bij onder andere huisvesting, verhuizingen, inkoop en contractmanagement. Wilt u uw facilitaire uitdaging met ons delen? Neem gerust contact met ons op en wellicht kunnen wij uw bedrijf in Zuid-Holland ondersteuning bieden op gebied van facilitair management.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.