Een blik op onze eigen huisvesting

Hét kantoor van de toekomst, die delen we. Behoeftegestuurd, gebruikersgedreven en in lijn met de ambitie van ons bedrijf. Sharing is caring. Als facilitair supporter van werkgeluk houden we ervan dat verschillende werelden samen komen in een gebouw. Een werkomgeving creëren waar verschillende bedrijven, activiteiten, faciliteiten of ambities elkaar ontmoeten, inspireren en stimuleren. Waar onze mensen op creatieve wijze kunnen (samen)werken, ontmoeten, ontspannen of uitgedaagd worden het beste uit zichzelf te halen.

Dat stopt niet bij het bieden of creëren van een fijne werkplek, dat vraagt een energieke werkomgeving waar productiviteit, vitaliteit, hospitality, flexibiliteit en werkgeluk centraal staan. Klopt het. Dan werkt het. Dat is voor ons een werkgelukkige werkomgeving.

Een bakkie koffie plannen

/ Werklocaties

FMXXL beschikt over twee vaste werklocaties in Nederland. Bij Mr. Green Boutique Offices in Zwolle en in het pand van Omrop Fryslân in Leeuwarden. Twee werklocaties met een eigen karakter, maar die wel naadloos aansluiten bij onze visie op duurzame huisvesting, inspirerende werkplekconcepten en nieuwe werkomgevingen. Die een warm welkom uitstralen en bijdragen aan het werkgeluk van onze mensen. En dat alles in boutique stijl. Klein is het nieuwe groot; dat is de beleving die wij willen achterlaten. Wees welkom in Zwolle of Leeuwarden.

Zwolle / Mr. Green Boutique Office

Welkom in de wereld van Mr. Green Boutique Offices en ontdek de nieuwe werkomgeving van FMXXL. Beiden zijn we ambassadeur van het nieuwe werken en hebben we de drive om continu te willen werken aan de werkomgeving van de toekomst. Dat geeft een band. Vanaf maart 2023 is dit onze werkomgeving. Kijk je even mee?

‘Samen zorgen voor een landschap dat beter aansluit bij hoe we willen werken.’

“30% van alle kantoren staat leeg. En ruim 80% is overbodig… Het huidige aanbod sluit niet aan bij de vraag. Het kantoor kan efficiënter, duurzamer en betaalbaarder. En de werkomgeving is een belangrijke troef op de arbeidsmarkt én bij het stimuleren van het werkgeluk van werknemers.”
Aldus Sam Verwaijen (Founder Mr.Green)

Een rondleiding plannen

Leeuwarden | Omrop Fryslân

Welkom op onze werklocatie binnen Omrop Fryslân. Kom binnen, sluit aan en neem deel. Verbinden, verdiepen en vooroplopen. Dat zit in onze beide karakters. En dat werkt lekker. Wil je ons in Leeuwarden bezoeken? Plan dan hieronder een afspraak.

‘Samen de juiste taal spreken.’

Een afspraak plannen