/ Facility management Limburg

Bent u op zoek naar ondersteuning op het gebied van facility management in Limburg? Schakel dan FMXXL in! Wij zijn een landelijk facilitair management organisatie en zijn gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken. Wij matchen uw vraag met het vereiste kennisniveau, maar ook met de competenties van onze facilitair professionals.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire specialist Limburg

Bij FMXXL beschikken we over een ruim aanbod met diverse facility professionals Limburg. Onze specialisten kunnen ingezet worden voor diverse werkzaamheden zoals bij het oplossen van facilitaire vraagstukken, maar ook bij huisvesting, verhuizingen, contractmanagement en inkoop kunnen de facility professionals uw organisatie in Limburg uitstekend ondersteunen.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Flexibele facility professionals / Uw facilitaire specialist

Door diverse omstandigheden kan een gebrek aan invulling van facilitaire functies plotseling ontstaan. Is er binnen uw bedrijf in Limburg een collega voor langere tijd afwezig of is uw bedrijf in zeer korte tijd extreem gegroeid? Voor situaties als deze kunt u FMXXL inschakelen. De facilitair professionals hebben alle kennis en competenties in huis om uw bedrijf uitstekend te ondersteunen bij facilitaire werkzaamheden.

Onze professionals kunnen onder andere ingezet worden voor projecten die van tijdelijke aard zijn, maar ook kunnen wij u helpen bij het vinden van een facility professional die een permanente facilitaire functie binnen uw bedrijf kan gaan vervullen. Omdat onze facilitair professionals in Limburg dagelijks actief zijn in verschillende branches – zoals de zorg, gemeenten, de onderwijssector, musea, industriële omgevingen en zakelijke omgevingen – beschikken we bij FMXXL over een ruim aanbod facility professionals met veel kennis en ervaring in verschillende vakgebieden. Op deze manier is er voor uw organisatie in Limburg altijd wel een geschikte facility professional beschikbaar.

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

Bij FMXXL beschikken we over uitgebreid netwerk met ervaren en flexibel inzetbare facility management professionals. Wij hebben onder andere ervaren projectmanagers, adviseurs, consultants en inkopers die u kunt inschakelen bij diverse facilitaire vraagstukken die binnen uw organisatie opgelost moeten worden. Wij zijn al jarenlang in staat om diverse bedrijven en organisaties te voorzien van de beste professionals die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden.

Bij FMXXL hebben we een no-nonsense mentaliteit en hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Daarnaast hanteren wij graag korte lijntjes, zo is de communicatie altijd snel en effectief. Wij vinden dat dit vaak tot de beste resultaten leidt. Voor alle projecten die wij oppakken, leveren wij maatwerk. Op zoek naar een facilitair management organisatie die uw bedrijf in Limburg kan ondersteunen bij facilitaire werkzaamheden? Onze specialisten zijn strategisch denkende professionals die zeer resultaat- en klantgericht te werk gaan en daarbij de visie van uw organisatie nooit uit het oog zullen verliezen.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.