/ Facility management Groningen

Bent u op zoek naar een facilitair bedrijf die u ondersteuning biedt op gebied van facility management Groningen? De professionals van FMXXL staan voor u klaar! Heeft uw organisatie vanwege langdurige afwezigheid behoefte aan vervanging? Of wellicht heeft uw organisatie in zeer korte tijd een flinke groei doorgemaakt waardoor er niet genoeg personeel beschikbaar is voor diverse facilitaire werkzaamheden. Voor situaties als deze kunt u gebruik maken van de diensten van FMXXL.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire specialist Groningen

Wij matchen uw facilitaire vraag met het vereiste kennisniveau, maar ook met de competenties van onze facilitaire professionals. Op deze manier kunnen wij u perfect ondersteunen bij diverse facilitaire vraagstukken. Onze professionals beschikken over kennis en ervaring in diverse vakgebieden, daarom hebben wij voor uw organisatie in Groningen altijd wel een geschikte FM’er beschikbaar. Bent u op zoek naar ondersteuning op gebied van facilitair management? Dan zit u bij FMXXL goed!

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Flexibele facility professionals / Uw facilitaire specialist

Maar wat is facility management dan precies? Facility management is de Engelse vertaling voor facilitair management. Een facility manager houdt zich bezig met het sturen en beheersen van de ondersteunende activiteiten die ervoor zorgen dat de organisatie zich volledig kan blijven richten op de ‘core business’. Dit betreft zowel ondersteunende activiteiten die nodig zijn op strategisch niveau van de organisatie, als op praktische niveau van de individuele werknemers.

FMXXL biedt de perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar facility management Groningen. Wij zijn een facilitair bedrijf gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken door heel Nederland. Onze professionals worden in gezet voor onder andere procesoptimalisatie, inkooptrajecten, grote verhuizingen, interim management, beheer of onderzoeksopdrachten. Maar ook kunnen onze FM’ers uw personeel – waar nodig – ondersteunen, adviseren of zelfs vervangen. Omdat we bij FMXXL dagelijks actief zijn in diverse branches – zoals de zorg, onderwijssector, musea, gemeenten, industriële omgevingen en zakelijke omgevingen – beschikken wij over een ruim aanbod facility professionals met veel kennis en ervaring. Zo is er bij FMXXL voor iedere branche altijd wel een geschikte facility professional die uw organisatie facilitaire ondersteuning kan bieden. Facility management Groningen? Schakel FMXXL in!

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

FMXXL staat voor facilitair management op formaat XXL, wat nét dat beetje extra geeft. Om dit waar te maken leggen wij de lat voor onszelf én voor de opdrachtgevers hoog. We hebben een no-nonsense mentaliteit en hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Daarnaast hanteren wij korte lijntjes, zo is de communicatie altijd snel en effectief. Wij vinden dat dit vaak tot de beste resultaten leidt. Voor alle projecten die wij oppakken, leveren wij maatwerk. Daarnaast bekijken wij de projecten vanuit een helikopterview. Onze FM professionals zijn resultaat- en klantgericht, zijn zeer vakbekwaam en gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Ze zijn strategisch denkende professionals die de visie van uw organisatie nooit uit het oog zullen verliezen!

Op zoek naar een facilitair bedrijf die u kan ondersteunen bij facilitair management Groningen? Bij FMXXL beschikken we over een uitgebreid netwerk met ervaren en flexibel inzetbare facility management specialisten die uw organisatie graag helpen.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.