/ Facility management Friesland

Bent u op zoek naar (tijdelijke) invulling van één of meerdere functies op het gebied van facilitair management Friesland? FMXXL biedt de perfecte oplossing! FMXXL is een landelijk facilitair management organisatie en is gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken. Wij matchen uw vraag met het vereiste kennisniveau maar ook met de competenties van onze facilitair professionals.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire specialist Friesland

Bij FMXXL beschikken we over een ruim aanbod met diverse facility professionals Friesland. Zij kunnen ingezet worden voor diverse facilitaire werkzaamheden, zo kunnen ze bijvoorbeeld ingezet worden bij het oplossen van facilitaire vraagstukken, maar ook bij huisvesting, verhuizingen, contractmanagement en inkoop kunnen de facilitair professionals Friesland uw organisatie ondersteunen!

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Flexibele facility professionals / Uw facilitaire specialist

Door diverse omstandigheden kan een gebrek aan invulling van facilitaire functies plotseling ontstaan. Is uw organisatie in Friesland bijvoorbeeld in een zeer korte tijd enorm gegroeid, of is er een collega voor langere tijd afwezig in verband met zwangerschapsverlof? Voor alle denkbare situaties als deze kunt u FMXXL inschakelen. De facility professionals Friesland hebben alle kennis en competenties in huis om uw organisatie uitstekend te ondersteunen op gebied van facility management Friesland. Wij weten hoe belangrijk het is om voor diverse opdrachten de juiste mensen op de juiste plek te hebben. Onze professionals kunnen onder andere ingezet worden voor projecten die tijdelijk van aard zijn, maar ook kunnen wij u helpen bij het vinden van een facility professional die een permanente facilitaire functie kan gaan vervullen. Omdat onze facilitair professionals Friesland dagelijks actief zijn in diverse branches – zoals de zorg, gemeenten, onderwijssector, musea, industriële omgevingen en zakelijke omgevingen – beschikken we bij FMXXL over een ruim aanbod facility professionals met veel kennis en ervaring in verschillende vakgebieden. Op deze manier is er bij FMXXL altijd wel een geschikte facility professional beschikbaar die uw organisatie in Friesland kan ondersteunen.

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

Wij hebben onder andere ervaren projectmanagers, adviseurs, consultants en inkopers die u kunt inschakelen bij diverse facilitaire vraagstukken die binnen uw organisatie opgelost moeten worden.

Dankzij ons uitgebreide netwerk met facility professionals zijn we bij FMXXL al jarenlang in staat om diverse bedrijven en organisaties te voorzien van de beste professionals die gespecialiseerd zijn in verschillende vakgebieden. Bent u op zoek naar ondersteuning bij facilitair management Friesland? Bij FMXXL hebben we een no-nonsense mentaliteit en hechten we veel waarde aan een persoonlijk aanpak. Daarnaast hanteren we graag korte lijntjes, zo is de communicatie altijd snel en effectief.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.