/ Facility management Amsterdam

Bent u op zoek naar ondersteuning op het gebied van facility management in Amsterdam? Schakel dan FMXXL in. Onze facility professionals staan altijd voor u klaar! Heeft uw organisatie in een korte tijd een flinke groei doorgemaakt waardoor er niet genoeg personeel is voor verschillende facilitaire werkzaamheden? Of is er misschien een collega voor langere tijd afwezig en wilt u deze tijdelijk vervangen? Voor dergelijke situaties als deze kunt u gebruik maken van de diensten van FMXXL.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire specialist Amsterdam

Wij hebben professionals in huis die uitstekende ondersteuning bieden bij de uitvoering van diverse werkzaamheden op gebied van facility management. Onze facility professionals beschikken over kennis en ervaring in uiteenlopende vakgebieden, daarom hebben wij voor uw organisatie in Amsterdam altijd wel een geschikte professional beschikbaar!

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Flexibele facility professionals / Uw facilitaire specialist

FMXXL is de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar ondersteuning op gebied van facility management in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken en zijn in heel Nederland werkzaam. Bij FMXXL zijn we dagelijks actief in diverse branches zoals de zorg, verschillende musea, de onderwijssector, gemeenten, diverse industriële omgevingen, maar ook zakelijke omgevingen. Hierdoor beschikken wij over een ruim aanbod facility specialisten met jarenlange ervaring.

Onze facility professionals zoals onze projectmanagers en consultants kunnen uw organisatie in Amsterdam ondersteuning bieden bij bijvoorbeeld procesoptimalisatie, onderzoeksopdrachten of inkooptrajecten. Ook kunnen onze facility professionals uw personeel tijdelijk ondersteunen, advies geven of wanneer nodig zelfs vervangen. Op zoek naar (tijdelijke) invulling van een facilitaire functie in Amsterdam? Bij FMXXL is er altijd wel een geschikte professional voor uw branche beschikbaar! Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

Bij FMXXL beschikken we over een uitgebreid netwerk met ervaren en flexibel inzetbare facility management specialisten. Door deze jarenlange ervaring leveren wij altijd het beste resultaat. De professionals kunnen ingeschakeld worden voor ondersteuning bij onder andere huisvesting, verhuizingen, inkoop en contractmanagement. Daarnaast kunt u ze ook inschakelen voor het oplossen van facilitaire vraagstukken of voor facilitaire ondersteuning bij diverse facilitaire werkzaamheden. FMXXL is al jarenlang in staat om verschillende organisaties in diverse branches te voorzien van onze facilitaire ondersteuning.

Ondersteuning op gebied van facility management in Amsterdam nodig? FMXXL helpt u graag met de ondersteuning op gebied van facility management. Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. Samen zullen we uw situatie bespreken en kijken naar de mogelijkheden.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.