/ Facilitaire organisatie

Bent u op zoek naar een facilitaire organisatie die u kan helpen bij facilitaire vraagstukken binnen uw organisatie? FMXXL is een facilitaire organisatie dat uw bedrijf uitstekende facilitaire dienstverlening kan bieden. Een gebrek aan invulling van facilitaire functies kan zomaar ineens ontstaan. Is uw organisatie bijvoorbeeld in een korte tijd enorm gegroeid of is er een collega vanwege zwangerschapsverlof voor langere tijd afwezig?

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ facilitaire organisatie

Het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat er plots op korte termijn een facilitair coördinator nodig is. Voor dergelijke situaties als deze biedt FMXXL de perfecte oplossing voor uw organisatie. Wij matchen uw facilitaire vraag met het vereiste kennisniveau, maar ook met de competenties van onze facilitaire professionals. Op die manier kunnen wij u perfecte facilitaire ondersteuning bieden. Onze specialisten staan graag voor u klaar en hebben alle kennis en competenties in huis om u te helpen met diverse facilitaire werkzaamheden. Op zoek naar een facilitaire organisatie? Neem contact met ons op!

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Ervaren facilitaire organisatie met professionals / Uw facilitaire specialist

FMXXL is een landelijk facilitaire organisatie en is gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken. Wij hebben onder andere ervaren projectmanagers, adviseurs, consultants en inkopers die u kunt inschakelen bij diverse facilitaire vraagstukken. Onze facility management specialisten kunnen onder andere ingezet worden voor procesoptimalisatie, inkooptrajecten, grote verhuizingen, interim management, beheer of onderzoeksopdrachten. Waar nodig kunnen onze facility professionals uw personeel ondersteunen, adviseren of zelfs vervangen. Bij FMXXL beschikken we over een breed netwerk met facility professionals die ingezet kunnen worden voor interim opdrachten, maar ook kunnen wij u helpen een geschikte professional te zoeken die een permanente functie kan gaan vervullen. Onze professionals zijn dagelijks actief in uiteenlopende branches zoals de zorg, onderwijssector, industriële omgevingen, musea, zakelijke omgevingen en gemeenten. Door deze diversiteit van branches beschikken we bij FMXXL over een ruim en divers aanbod specialisten met jarenlange ervaring. Op die manier is er voor uw organisatie altijd wel een facilitair professional beschikbaar.

Mail ons voor een afspraak

Facilitair management op formaat XXL

FMXXL staat voor facilitair management op formaat XXL, wat nét dat beetje extra geeft. Om dat beetje extra te geven, leggen wij de lat voor ons zelf én voor de opdrachtgever hoog. Wij zijn de meest resultaat gerichte facilitaire organisatie en proberen iedere keer weer onze opdrachtgevers te inspireren. Bij FMXXL hebben we een no-nonsense mentaliteit en hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Daarnaast hanteren we ook graag korte lijntjes zodat de communicatie altijd snel en effectief verloopt. Al jarenlang zijn we bij FMXXL in staat op verschillende opdrachtgevers te voorzien van onze facilitaire dienstverlening. Omdat onze professionals gespecialiseerd zijn in uiteenlopende vakgebieden hebben we veel kennis en ervaring in huis.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.