/ Facilitaire ondersteuning voor uw organisatie

Bent u op zoek naar facilitaire ondersteuning binnen uw bedrijf? De facility professionals van FMXXL staan graag voor u klaar. Bent u bijvoorbeeld op zoek omdat er vanwege langdurige afwezigheid behoefte aan vervanging is of heeft u misschien door de enorme groei van uw organisatie niet genoeg personeel om verschillende facilitaire werkzaamheden uit te voeren?

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire ondersteuning

Voor situaties als deze heeft FMXXL professionals in huis die u facilitaire ondersteuning kunnen bieden bij de uitvoering van diverse werkzaamheden. Wij bieden de meest gerichte facilitaire ondersteuning en hebben voor uw organisatie altijd wel een geschikte facilitair medewerker beschikbaar!

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL

Facilitaire ondersteuning zoals u dat wilt

/ Uw facilitaire specialist

FMXXL is de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar facilitaire ondersteuning. Wij zijn een landelijke facilitair managementorganisatie die gespecialiseerd is in het oplossen van facilitaire vraagstukken. Onze facility professionals zoals bijvoorbeeld projectmanagers kunnen u facilitaire ondersteuning bieden bij onder andere procesoptimalisaties, huisvestingsvraagstukken, onderzoeksopdrachten en inkooptrajecten. Waar nodig kunnen onze facility professionals uw personeel tijdelijk ondersteunen, adviseren en zelfs vervangen. Omdat wij met onze facilitaire ondersteuning dagelijks actief zijn in de zorg, onderwijssector, verschillende musea, industriële omgevingen, zakelijke omgevingen en gemeenten beschikken wij over een ruim aanbod specialisten met jarenlange ervaring. Op deze manier is er bij FMXXL voor iedere branche altijd iemand geschikt!

Mail ons voor een afspraak

Facility professionals om u te ondersteunen

Bij FMXXL beschikken wij over een uitgebreid netwerk met diverse Facility Managementspecialisten. Deze kunnen ingeschakeld worden voor het oplossen van facilitaire vraagstukken, voor facilitaire ondersteuning bij diverse facilitaire diensten en u kunt ze inschakelen om facilitaire ondersteuning te bieden bij huisvesting, inkoop, verhuizingen en contractmanagement. Al jarenlang zijn we bij FMXXL in staat om diverse organisaties uitstekend te voorzien van onze facilitaire ondersteuning. De facility professionals zijn gespecialiseerd in uiteenlopende vakgebieden en hierdoor hebben wij veel ervaring in huis.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.