/ Facilitaire dienst

Bent u op zoek naar een organisatie die u kan ondersteunen met een facilitaire dienst binnen uw organisatie? FMXXL is een facilitair management bureau dat u een uitstekende facilitaire dienst kan bieden, volledig naar uw wensen. Een gebrek aan invulling van facilitaire functies kan door verschillende omstandigheden uit het niets ontstaan. Is uw bedrijf in zeer korte tijd bijvoorbeeld enorm gegroeid? Of is er een collega lange tijd afwezig? Voor situaties als deze biedt FMXXL de perfecte oplossing voor uw organisatie. Onze facility professionals staan graag voor u klaar met een facilitaire dienst. Wij matchen uw facilitaire vraag met het vereiste kennisniveau, maar ook met de competenties van onze facilitaire professionals. Op deze manier kunnen wij u een uitstekende facilitaire dienst bieden. Onze professionals hebben alle kennis en competenties in huis voor een uitstekende facilitaire dienst binnen uw organisatie.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire dienst

Op basis van uw vereisten stellen wij u graag voor aan onze beschikbare FM’ers die uw verwachtingen zullen overtreffen. Door onze no-nonsens en transparante houding weet u direct waar u aan toe bent. Als u op zoek bent naar een (interim) facilitair manager of een leidinggevende voor tijdelijke ondersteuning van diverse facilitaire vraagstukken of projecten, dan bent u bij FMXXL aan het juiste adres! FMXXL ondersteunt u graag bij het invullen van deze (tijdelijke) behoefte. Als u op zoek bent naar een facilitaire specialist voor een langere periode, dan kunt u ook gebruik maken van de werving & selectie van FMXXL.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Specialist in diverse facilitaire diensten / Uw facilitaire specialist

FMXXL is door heel Nederland gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken. Wij hebben onder andere ervaren projectmanagers, adviseurs, consultants en inkopers die u kunt inschakelen voor een facilitair vraagstuk of facilitaire dienst. Onze professionals kunnen worden ingeschakeld voor onder andere procesoptimalisatie, inkooptrajecten, interim management, grote verhuizingen, beheer of onderzoeksopdrachten. Onze specialisten kunnen uw personeel ondersteunen, adviseren of – waar nodig – zelfs vervangen. Onze professionals zijn dagelijks actief in de zorg, onderwijssector, industriële omgevingen, musea, zakelijke omgevingen en gemeenten. Hierdoor beschikt FMXXL over een ruim aanbod specialisten met jarenlange ervaring op gebied van facilitaire diensten. Zo is er bij ons altijd wel iemand geschikt om uw organisatie te voorzien van een uitstekende facilitaire dienst.

Mail ons voor een afspraak

Facility management op formaat XXL

FMXXL staat voor facilitaire dienst op formaat XXL, wat nét dat beetje extra geeft. Hiervoor leggen wij de lat voor ons zelf én voor de opdrachtgever hoog. Wij zijn het meest resultaatgerichte facilitair adviesbureau en proberen iedere keer weer onze opdrachtgevers te inspireren. We hebben een
no-nonsense mentaliteit en hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Wij houden we lijntjes graag zo kort mogelijk, zo willen we ervoor zorgen dat de communicatie altijd snel en effectief verloopt. Al jarenlang zijn we bij FMXXL in staat om verschillende opdrachtgevers te voorzien van onze facilitaire diensten. Omdat onze professionals gespecialiseerd zijn in uiteenlopende vakgebieden hebben we veel kennis en ervaring in huis.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.