/ Facilitair management Zwolle

U bent op zoek naar (tijdelijke) invulling van één of meerdere facilitaire functies voor uw bedrijf in Zwolle. Dit kan zijn omdat er vanwege langdurige afwezigheid behoefte aan vervanging is of dat u door groei van uw organisatie niet genoeg personeel op de werkvloer heeft om verschillende facilitaire werkzaamheden uit te voeren. Als dit bij uw bedrijf het geval is dan kunt u gebruik maken van de diensten van FMXXL.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire specialist Zwolle

FMXXL kan zorgen voor facility professionals die u kunnen ondersteunen bij de uitvoering van diverse werkzaamheden op het gebied van facility management. We zijn de meest gericht facility management organisatie in de markt en hebben voor uw onderneming in Zwolle altijd een competente FM-er beschikbaar.

Bent u op zoek naar ondersteuning op het gebied van facilitair management? Onze facility professionals staan graag voor u klaar. We hebben facilitaire managers en leidinggevenden die u tijdelijke kunnen ondersteunen bij diverse projecten van uw organisatie in Zwolle.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Flexibele facility professionals / Uw facilitaire specialist

FMXXL is een landelijke Facilitair Management organisatie die gespecialiseerd is in het oplossen van facilitaire vraagstukken. Onze facility professionals zoals consultants en projectmanagers kunnen onder andere ingezet worden bij procesoptimalisatie, inkooptrajecten en onderzoeksopdrachten. Onze flexibele facility professionals kunnen waar nodig uw personeel tijdelijk adviseren, ondersteunen en zelfs vervangen mocht hier behoefte aan zijn. De toegewijde facility consultants, projectleiders en interim managers staan uw bedrijf in Zwolle graag bij met het oplossen van uiteenlopende facilitaire vraagstukken. Wilt u uw facilitaire uitdaging met ons delen? Neem direct contact met ons op en wellicht kunnen wij uw bedrijf ook voorzien van de juiste facility professionals.

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

FMXXL heeft verschillende facility mangement specialisten die u kunt inschakelen voor het oplossen van facilitaire vraagstukken binnen uw organisatie. Onze facility mangement specialisten kunnen u ondersteunen bij diverse facilitaire diensten. U kunt ze inschakelen om ondersteuning te bieden bij huisvesting, inkoop (het opstellen van een inkoopbeleid), verhuizingen en contractmanagement. FMXXL heeft een uitgebreid netwerk met facilitaire professionals.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.