/ Facilitair management Zwolle

Zoekt jullie organisatie naar (tijdelijke) invulling van één of meerdere facilitaire functies voor het bedrijf in Zwolle. Dit kan zijn omdat er vanwege langdurige afwezigheid behoefte aan vervanging is of dat jullie door groei van de organisatie niet genoeg personeel op de werkvloer hebben om verschillende facilitaire werkzaamheden uit te voeren. Als dit bij jullie bedrijf het geval is dan kan er gebruik worden gemaakt van de diensten van FMXXL. Onze specialisten helpen jullie graag bij het vinden van de juiste facilitaire ondersteuning!

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire specialist Zwolle

FMXXL kan zorgen voor facility professionals die jullie organisatie kan ondersteunen bij de uitvoering van diverse werkzaamheden op het gebied van facility management. We zijn de meest gericht facility management organisatie in de markt en hebben voor jullie onderneming in Zwolle altijd een competente FM-er beschikbaar.

Zoeken jullie naar ondersteuning op het gebied van facilitair management? Onze facility professionals staan voor jullie klaar. We hebben facilitaire managers en leidinggevenden die tijdelijk kunnen ondersteunen bij diverse projecten van jullie organisatie in Zwolle. Wanneer het van beide kanten bevalt, dan kan er ook gekeken worden naar een eventuele samenwerking op een langer termijn.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL

Flexibele facility professionals

/ Uw facilitaire specialist

FMXXL is een landelijke Facilitair Management organisatie die gespecialiseerd is in het oplossen van facilitaire vraagstukken. Onze facility professionals zoals consultants en projectmanagers kunnen onder andere ingezet worden bij procesoptimalisatie, inkooptrajecten en hospitality en beleving. Onze flexibele facility professionals kunnen waar nodig personeel tijdelijk adviseren, ondersteunen en zelfs vervangen mocht hier behoefte aan zijn. De toegewijde facility consultants, projectleiders en interim managers staan jullie bedrijf in Zwolle graag bij met het oplossen van uiteenlopende facilitaire vraagstukken. Willen jullie je facilitaire uitdaging met ons delen? Neem direct contact met ons op en wellicht kunnen wij jullie bedrijf ook voorzien van de juiste facility professionals.

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

FMXXL heeft verschillende facility management specialisten die ingeschakeld kunnen worden voor het oplossen van facilitaire vraagstukken binnen jullie organisatie. Onze facility management specialisten kunnen ondersteunen bij diverse facilitaire diensten. Hierbij kan er gedacht worden aan projectmanagement, facilitair advies of interim facilitair management. Daaronder vallen enkele disciplines zoals huisvesting, inkoop (het opstellen van een inkoopbeleid), verhuizingen en contractmanagement. FMXXL heeft een uitgebreid netwerk met facilitaire professionals.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Willen jullie je richten op jullie kernactiviteiten? Zoeken jullie facilitair advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem dan contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.