/ Facilitair management Overijssel

Heeft uw organisatie in Overijssel ondersteuning nodig op gebied van facility management? Schakel dan FMXXL in. Onze facilitair professionals Overijssel staan voor u klaar! Is uw organisatie in een zeer korte tijd enorm gegroeid waardoor er een tekort is aan personeel voor facilitaire werkzaamheden? Of is er een collega voor langere tijd afwezig? Voor dit soort situaties kunt u de hulp inschakelen van FMXXL.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire specialist Overijssel

FMXXL is een landelijk facilitair management organisatie en is gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken in Overijssel. Wij matchen uw facilitaire vraag met het vereiste kennisniveau, maar ook met de competenties van onze facility professionals. Op die manier kunnen wij u perfect ondersteunen bij diverse facilitaire vraagstukken. Facility management Overijssel? Dan bent u bij FMXXL aan het juiste adres!

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Flexibele facility professionals / Uw facilitaire specialist

FMXXL biedt de ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar ondersteuning op gebied van facilitair management Overijssel. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken en zijn in heel Nederland werkzaam. De facilitair professionals Overijssel van FMXXL zijn dagelijks actief in diverse branches zoals de zorg, verschillende musea, gemeenten, de onderwijssector, diverse industriële omgevingen, maar ook zakelijke omgevingen. Hierdoor beschikken wij over een ruim aanbod facility professionals met jarenlange ervaring. De facility professionals Overijssel worden ingezet voor onder andere procesoptimalisatie, inkooptrajecten, grote verhuizingen, interim management, beheer of onderzoeksopdrachten. Ook kunnen onze facility professionals uw personeel – waar nodig – ondersteunen, adviseren of zelfs vervangen. Bent u op zoek naar facility management Overijssel? Bij FMXXL is er altijd wel een geschikte professional voor uw branche beschikbaar! Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

Bij FMXXL beschikken we over een uitgebreid netwerk met ervaren en flexibel inzetbare facility professionals . Al jarenlang zijn we bij FMXXL in staat om diverse organisaties uitstekend te voorzien van facilitaire ondersteuning. We hebben een no-nonsense mentaliteit en hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Daarnaast hanteren wij korte lijntjes, zo is de communicatie met ons altijd snel en effectief. Wij zijn van mening dat dit vaak tot de beste resultaten leidt. Wij leveren maatwerk voor alle projecten die wij oppakken en bekijken ieder project apart vanuit een helikopterview. Onze facility professionals Overijssel zijn resultaat- en klantgericht, zijn zeer vakbekwaam en gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Ze zijn strategisch denkende professionals die de visie van uw organisatie nooit uit het oog zullen verliezen.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.