/ Facilitair management Deventer

Heeft u (tijdelijk) behoefte aan invulling van één of meerdere facilitair gerelateerde functies in of rond Deventer? FMXXL is uw partner op het gebied van alle facilitaire werkzaamheden. Het kan voorkomen dat door (langdurige) afwezigheid van een of meerdere collega’s een aantal belangrijke facilitaire werkzaamheden blijven liggen. Het op korte termijn invullen van deze behoefte kan zeer lastig zijn, want hoe en waar vindt u nou die ontbrekende schakel in Deventer die de specifieke kennis van facilitaire werkzaamheden heeft? FMXXL is de oplossing waar u naar op zoek bent. Wij zorgen ervoor dat onze professionals over het vereiste kennisniveau beschikken u direct kunnen ondersteunen bij uw facilitaire vraagstukken.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire specialist Deventer

Op basis van de eisen die u stelt in combinatie met het vereiste kennisniveau stellen wij u graag voor aan één van onze FM-ers voor. Met de juiste inzet en competenties zorgen wij ervoor dat al uw verwachtingen overtroffen zullen worden. Bent u op zoek naar een (interim) facilitair manager of een leidinggevende voor tijdelijke ondersteuning bij diverse projecten binnen uw bedrijf in Alkmaar en omgeving? FMXXL helpt u graag bij het invullen van deze (tijdelijke) behoefte.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Flexibele facility professionals / Uw facilitaire specialist

FMXXL is voor u de perfecte oplossing wanneer u op zoekt bent naar (tijdelijke) facilitaire ondersteuning in Deventer. Bij FMXXL kunt u op projectbasis of voor een bepaalde periode consultants of projectmanagers inschakelen. Onze specialisten kunnen ingezet worden bij onder andere procesoptimalisatie, inkooptrajecten en onderzoeksopdrachten U heeft de mogelijkheid om uw personeel te laten adviseren, ondersteunen of zelfs (tijdelijk) te vervangen mocht u hier behoefte aan hebben. Onze facility consultants, projectleiders en interim managers zijn dagelijks actief in de meest uiteenlopende branches zoals gemeenten, musea, de zorg, het onderwijs, industriële omgevingen en zakelijke omgevingen. Vanwege deze diversiteit in branches beschikken we bij FMXXL over een ruim aanbod facility professionals met jarenlange ervaring.

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

FMXXL is een landelijk management organisatie en zijn gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken. Wij matchen uw facilitaire vraag met het vereiste kennisniveau, maar ook met de competenties van onze facility professionals.  Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er bij facilitaire dienstverlening in Deventer komt kijken. Wij staan voor professionaliteit en betrouwbaarheid en hechten veel waarde aan persoonlijk contact, mede hierdoor verloopt de communicatie altijd soepel en effectief. Als u op zoek bent naar een no-nonsense mentaliteit dan is FMXXL het bedrijf dat u zoekt! Diensten van FMXXL zijn onder andere huisvesting, verhuizing, inkoop en advies & consultancy voor bedrijven in de omgeving van Deventer.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.