/ Facilitair management Amersfoort

Heeft u facilitaire vraagstukken maar beschikt uw organisatie momenteel niet over de juiste facilitaire specialisten om dit succesvol uit te voeren? FMXXL kan u de facilitaire ondersteuning bieden die uw bedrijf nodig heeft. Door langdurige ziekte of enorme groei kan het voorkomen dat uw facilitaire werkzaamheden blijven liggen. FMXXL heeft veel ervaring met facility management in Amersfoort. Als u op zoek bent naar (tijdelijke) invulling van facilitair gerelateerde functies voor uw organisatie in Amersfoort, dan bent u bij FMXXL aan het juiste adres! Bij FMXXL heeft u de mogelijkheid om op projectbasis of voor onbepaalde tijd een facilitaire professional in te schakelen.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire specialist Amersfoort

Op basis van uw vereisten stellen wij u graag voor aan onze beschikbare FM’ers die uw verwachtingen zullen overtreffen. Door onze no-nonsens en transparante houding weet u direct waar u aan toe bent. Als u op zoek bent naar een (interim) facilitair manager of een leidinggevende voor tijdelijke ondersteuning van diverse facilitaire vraagstukken of projecten, dan bent u bij FMXXL aan het juiste adres! FMXXL ondersteunt u graag bij het invullen van deze (tijdelijke) behoefte. Als u op zoek bent naar een facilitaire specialist voor een langere periode, dan kunt u ook gebruik maken van de werving & selectie van FMXXL.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Flexibele facility professionals / Uw facilitaire specialist

FMXXL is de perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar (tijdelijke) facilitaire ondersteuning in Amersfoort en omgeving. De facilitaire consultants en projectmanagers van FMXXL kunt u op projectbasis of voor een bepaalde periode inschakelen om uw facilitaire vraagstukken op te lossen. Onze specialisten zijn onder andere gespecialiseerd in projectoptimalisatie en inkooptrajecten. Mocht u de behoefte hebben om uw personeel te laten adviseren, ondersteunen of zelfs (tijdelijk) te vervangen, dan biedt FMXXL u de ondersteuning die u nodig heeft. Onze facility consultants, projectleiders en interim managers zijn dagelijks actief in de meest uiteenlopende branches zoals gemeenten, musea, de zorg, het onderwijs, industriële omgevingen en zakelijke omgevingen.

Mail ons voor een afspraak

FM specialisten om u te ondersteunen

Omdat kwaliteit en service hoog in het vaandel staan bij FMXXL, zetten wij graag een stap extra waar nodig. De specialisten van FMXXL proberen iedere dag zichzelf te verbeteren om de lat nog hoger te leggen. FMXXL is de meeste resultaat gerichte facilitaire organisatie van Nederland en probeert zowel de medewerkers, als de opdrachtgevers te inspireren. Diensten van FMXXL zijn onder andere verhuizing, huisvesting, werving & selectie, inkoop en advies & consultancy voor bedrijven in de omgeving van Amersfoort.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.