/ Facilitair bedrijf om u te ondersteunen

Bent u op zoek naar een facilitair bedrijf die u kan ondersteunen bij facilitaire vraagstukken binnen uw organisatie? Dan bent u bij FMXXL aan he juiste adres. FMXXL is een facilitaire dienstverlener dat uw bedrijf uitstekende facilitaire ondersteuning kan bieden. Vanwege verschillende omstandigheden kan een gebrek aan invulling van facilitaire functies zomaar ineens ontstaan. Is uw organisatie bijvoorbeeld enorm gegroeid in een korte periode? Of is er een collega voor langere tijd afwezig? Het kan ook zo zijn dat er gewoon plots behoefte is aan ondersteuning van een facilitaire organisatie. Voor dit soort situaties biedt FMXXL de perfecte oplossing voor uw organisatie. Wij matchen uw facilitaire vraag met het vereiste kennisniveau, maar ook met de competenties van onze facilitaire professionals. Op die manier kunnen wij u de perfecte facilitaire ondersteuning bieden. Onze facility professionals staan graag voor u klaar en hebben alle kennis en competenties in huis om u te helpen met diverse facilitaire werkzaamheden.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitaire ondersteuning

Al jarenlang zijn we bij FMXXL als facilitaire dienstverlener in staat om diverse organisaties uitstekend te voorzien van onze facilitaire ondersteuning. We hebben een no-nonsense mentaliteit en hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Ook hanteren wij korte lijntjes waardoor de communicatie direct en effectief is. Op zoek naar een facilitair bedrijf? De facility specialisten van FMXXL staan graag klaar om uw organisatie facilitaire ondersteuning te bieden! Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Facilitaire organisatie met échte doorpakkers / Uw facilitaire specialist

FMXXL is een landelijke facilitaire organisatie en is gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken. Als facilitair bedrijf hebben wij onder andere ervaren projectmanagers, adviseurs, consultants en inkopers die u kunt inschakelen bij diverse facilitaire vraagstukken. Onze professionals kunnen onder andere ingezet worden voor proces optimalisatie, inkooptrajecten, grote verhuizingen, interim management, beheer of onderzoeksopdrachten. Ook kunnen onze specialisten uw personeel ondersteunen, adviseren of zelfs vervangen wanneer dit nodig is. Bij FMXXL beschikken we over een breed netwerk met facility professionals die ingezet kunnen worden voor interim opdrachten, maar wij kunnen u ook helpen om een professional te zoeken die een permanente functie kan gaan vervullen.

Mail ons voor een afspraak

Facilitair dienstverlener op formaat XXL

FMXXL staat voor facilitair management op formaat XXL, wat nét dat beetje extra geeft. Om dat beetje extra te geven, leggen wij de lat voor ons zelf én voor de opdrachtgever hoog. Wij zijn de meest resultaat gerichte facilitaire organisatie en proberen iedere keer weer onze opdrachtgevers te inspireren. Onze professionals zijn dagelijks actief in uiteenlopende branches zoals de zorg, onderwijssector, industriële omgevingen, musea, zakelijke omgevingen en gemeenten. Door deze diversiteit van branches beschikken we bij FMXXL over een ruim en divers aanbod specialisten met jarenlange ervaring. Op die manier is er altijd wel een facilitair professional beschikbaar en zijn we al jarenlang in staat om verschillende opdrachtgevers te voorzien van onze facilitaire dienstverlening.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.