/ Facilitair adviesbureau

Bent u op zoek naar een facilitair adviesbureau dat u kan helpen bij facilitaire vraagstukken binnen uw organisatie? FMXXL is een facilitair adviesbureau dat uw organisatie uitstekende facilitaire dienstverlening kan bieden. Vanwege verschillende omstandigheden kan een gebrek aan invulling van facilitaire functies zomaar ineens ontstaan. Is uw organisatie bijvoorbeeld in een korte periode enorm gegroeid, of is er een collega voor een langere periode afwezig? Het kan ook zo zijn dat er gewoon plotseling op korte termijn een facilitair coördinator nodig is. Voor situaties als deze biedt FMXXL de perfecte oplossing voor uw organisatie.

Vraag een offerte aan
Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Facilitair adviesbureau

Wij matchen uw facilitaire vraag met het vereiste kennisniveau, maar ook met de competenties van onze professionals. Op die manier kunnen wij u perfect ondersteunen bij diverse facilitaire vraagstukken. Onze facility professionals staan graag voor u klaar en hebben alle kennis en competenties in huis om u te helpen met diverse facilitaire werkzaamheden binnen uw organisatie. Bent u op zoek naar een facilitair adviesbureau? Neem contact met ons op!

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL
Facilitair adviesbureau met échte doorpakkers / Uw facilitaire specialist

FMXXL is een landelijk facilitair adviesbureau en is gespecialiseerd in het oplossen van facilitaire vraagstukken. Wij hebben onder andere ervaren projectmanagers, adviseurs, consultants en inkopers die u kunt inschakelen bij diverse facilitaire vraagstukken. Onze professionals kunnen worden ingezet voor onder andere procesoptimalisatie, inkooptrajecten, grote verhuizingen, interim management, beheer of onderzoeksopdrachten. Ook kunnen onze facility professionals uw personeel ondersteunen, adviseren of zelfs vervangen wanneer dit nodig is. Bij FMXXL beschikken we over een breed netwerk van facility professionals die ingezet kunnen worden voor interim opdrachten, maar ook kunnen wij u helpen een geschikte professional te zoeken die een permanente facilitaire functie kan gaan vervullen. Dagelijks zijn onze professionals actief in de zorg, onderwijssector, industriële omgevingen, musea, zakelijke omgevingen en gemeenten. Hierdoor beschikt FMXXL over een ruim aanbod specialisten met jarenlange ervaring. Zo is er bij FMXXL voor iedere branche wel een facilitair professional voor uw organisatie beschikbaar.

Mail ons voor een afspraak

Facilitair management op XXL formaat

FMXXL staat voor facilitair management op formaat XXL, wat nét dat beetje extra geeft. Hiervoor leggen wij de lat voor ons zelf én voor de opdrachtgever hoog. We zijn het meest resultaat gerichte facilitair adviesbureau en proberen iedere keer weer onze opdrachtgevers te inspireren. We hebben een no-nonsense mentaliteit en hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak. Daarnaast houden we de lijntjes graag zo kort mogelijk, zodat de communicatie altijd snel en effectief is. Voor alle projecten die wij oppakken, leveren wij maatwerk. Al jarenlang zijn we bij FMXXL in staat om verschillende organisaties te voorzien van onze facilitaire dienstverlening. Omdat onze facility professionals gespecialiseerd zijn in uiteenlopende vakgebieden hebben we veel kennis en ervaring in huis op gebied van diverse facilitaire diensten!

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.