/ Een frisse blik van buiten

Jullie staan voor een strategisch vraagstuk, facilitaire veranderingen of herijking van jullie beleid? Het eigen facilitaire team kent jullie organisatie natuurlijk goed en volgt de ontwikkelingen in de facilitaire sector. Willen jullie toch meer zekerheid dat de gemaakte keuzes en gekozen richting passen bij de organisatie, toekomst vast zijn en kosten optimaal gerealiseerd kunnen worden? FMXXL ondersteunt met advies en analyse.

FMXXL biedt jarenlange ervaring in facilitair advies waardoor jullie in elk denkbare samenwerkingsvorm profiteren van onze expertise. FMXXL adviseert en ondersteunt organisaties bij de uitvoering van uiteenlopende projecten, waaronder inkoopservicedesk en nieuwe werkomgeving. Eén van onze adviseurs inzetten? Laten we eens kennis maken.

Eens kennis maken?
Facilitair advies | FMXXL

Wat doet een facility manager?

/ Resultaatgericht en no-nonsense facilitair advies

De facility consultants van FMXXL zijn strategisch denkende professionals. Onze adviseurs werken zelfstandig en maken adviesrapportages, zodat jullie je kunnen focussen op de corebusiness. Zij verliezen de visie van het bedrijf waarvoor ze op interim basis werken, nooit uit het oog. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van facility management kunnen onze consultants en adviseurs jullie moeiteloos ondersteunen bij het oplossen van diverse facilitaire vraagstukken in de organisatie: keuze voor een nieuw FMIS, een onderhoudsplan, prestaties facilitaire organisatie of het opstellen van een inkoopbeleid. Ook voor contractmanagement en een hospitality en beleving scan kunnen jullie onze adviseurs inzetten.

Ja, ik wil meer weten

Advies op maat

/ Ontdek de kracht van onze FM'ers

Bij FMXXL hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak en korte communicatielijnen. In onze optiek leidt dit vaak tot de beste resultaten. Onze consultants en adviseurs zijn zeer vakbekwaam en hebben al voor diverse organisaties facilitaire vraagstukken mogen oplossen. De kracht van onze FM specialisten ligt in de werkwijze. Omdat iedere organisatie anders is, zijn alle projecten maatwerk. Dankzij onze ruime ervaring zijn we in staat om ieder vraagstuk vanuit een helicopterview te benaderen. Omdat we jullie organisatie vanuit een andere invalshoek bekijken, kunnen onze consultants jullie van onafhankelijk advies voorzien. We kunnen jullie vervolgens ook bijstaan met het implementeren en de uitvoering van onze adviezen en plannen. Of schakel onze onafhankelijke adviseurs in om mee te sparren. Jullie krijgen altijd positief kritische feedback van onze professionals. Dit kan het idee of plan net even het juiste zetje geven. Hebben jullie interesse in samenwerking? Wij maken graag kennis.

Adviesgesprek plannen
FMXXL facilitair advies