“Time is the scarcest resource and unless it is managed nothing else can be managed.”

Deze uitspraak van Peter Drucker is één van de favoriete quotes van onze collega Daniek. Als Young Professional weet ze dit binnen het facilitaire speelveld al goed in de praktijk te brengen. Het hart van deze Facilitair Professional gaat sneller kloppen van het begeleiden van verhuizingen of verbouwingen naar een duurzame(re) werkomgeving of gebouw. Én van het faciliteren van slimme(re) werkconcepten.

Zo wil Daniek vanuit Facilitair haar steentje bijdragen aan een duurzamere toekomst. Een gebouw of een werkomgeving is zoveel meer dan een werkplek waar hard gewerkt kan worden. Het kan ook bijdragen aan een gezonde samenleving, een prettige werksfeer en een stukje werkgeluk. Tel bij deze visie en ambitie haar ervaring (front-office voor 4 grote studentenhuizen op Curaçao, bij een ICT-bedrijf en bij een online uitzendbureau) op, dan hebben we het professionele toekomstplaatje compleet. Maar Daniek is ambitieus en wil zich blijven ontwikkelen binnen het facilitaire vakgebied. Hierbij heeft interieur binnen nieuwe werkomgevingen haar interesse.

Ook in haar vrije tijd probeert ze haar tijd goed te managen. Als oud-hockeyster sport ze nog steeds graag, pakt ze regelmatige een terrasje of gewoon lekker afspreken met vriendinnen in de stad. Als dat geen goede werk-privé balans is.

Meer weten over werken bij FMXXL?