“Soms weet je hart allang wat er moet gebeuren, maar moet je hoofd er nog een beetje aan wennen.”

Hospitality en gastvrijheid combineren met vastgoed, huisvesting en techniek. Maar wel op een duurzame manier. Dat staat voorop. En dat kan vanuit verschillende perspectieven. Veel organisaties kunnen nog wel een vleugje hospitality en duurzaamheid gebruiken binnen hun facilitaire organisatie of projecten. Zowel binnen hard als soft services. Buiten de kaders en vastgetimmerde procedures denken. Daar wil Facilitair (Project)Manager Cas bij helpen en het verschil mee maken bij opdrachtgevers.

De kennis, ervaring en interesse die Cas meebrengt binnen FMXXL is op z’n zachtst gezegd veel(zijdig). Deze van oorsprong ‘hotello’ is een echte kameleon binnen het brede facilitaire speelveld én binnen diverse branches. De rollen als Facility Manager, Contract Manager, Hospitality Manager en Service Manager op zijn CV zijn al indrukwekkend. Maar het feit dat Cas deze rollen zowel binnen de zorgsector, vastgoedbranche als dienstverlening heeft vervuld, maken hem toch wel een veelzijdige kameleon.

Dat hij uiteindelijk heeft gekozen om al deze kennis en ervaring in te zetten binnen het team van FMXXL, om samen verder te groeien… Dat geeft niet alleen het werkgeluk van Cas een boost, maar het werkgeluk van heel FMXXL. Daar groeien we allemaal weer van. Wij zijn benieuwd welke opdrachtgevers Cas aan zijn CV gaat toevoegen via FMXXL.

Hoe deze vader van twee en partner van Judith, naast zijn werkgeluk ook zijn leefgeluk op pijl houdt? Onder andere door te fitnessen, golfen, actieve vakanties of een bezoek aan een concert. Ook is hij ondertussen besmet met het wintersport-virus en klust hij graag. Met het aantal verhuizingen door heel Nederland is dat wel handig😉. Maar zijn grootste hobby is toch wel koken. En soms zoekt hij de culinaire beleving ook buiten de deur of in het buitenland. Zo blijft hij de horeca ook een beetje supporten.

Cas van der Vorst/ Consultant

Connect met mij op linkedin
Meer weten over werken bij FMXXL?