/ Bricks Bytes Behaviour Facilitair management

Een kantoor is niet langer enkel een werkplekomgeving, maar tevens een omgeving om mensen te ontmoeten, te vergaderen, samen te werken en klanten en gasten te ontvangen. De dynamiek in kantoren neemt toe. Er wordt aantoonbaar meer flexibel en activiteit gericht gewerkt op meerdere plaatsen in en om het kantoor. Deze nieuwe dynamiek in kantoren maakt het voor veel organisaties noodzakelijk om opnieuw naar het eigen kantoor te kijken. FMXXL biedt een integrale aanpak tot het ontwikkelen van een nieuw werkplekconcept. Wij kunnen het gehele traject van scope tot realisatie voor jullie organisatie uit handen nemen.

Vraag een offerte aan

Resultaatgericht en No-Nonsense

/ Bricks Bytes Behaviour

Op basis van jullie vereisten stellen wij jullie graag voor aan onze beschikbare FM’ers die de verwachtingen zullen overtreffen. Door onze no-nonsens en transparante houding weten jullie direct waar wij voor staan en waar jullie aan toe zijn. Zijn jullie op zoek naar een (interim) facilitair manager of een leidinggevende voor tijdelijke ondersteuning van diverse facilitaire vraagstukken of projecten, dan zijn jullie bij FMXXL aan het juiste adres! FMXXL ondersteunt jullie organisatie graag bij het invullen van deze (tijdelijke) behoefte. Zijn jullie op zoek naar een facilitaire specialist voor een langere periode? Dan kunnen jullie ook gebruik maken van de werving & selectie van FMXXL. Hierdoor kunnen jullie een eigen facilitaire specialist zoeken en aannemen.

Vraag ons naar meer infomatie
Facilitaire professionals | FMXXL

Een nieuwe manier van werken

/ Uw facilitaire specialist

Een nieuwe manier van werken staat of valt bij de samenhang tussen een slimme en flexibele werkomgeving (Bricks), overal en op ieder tijdstip kunnen werken dankzij de juiste digitale tools (Bytes) en een open cultuur, gestoeld op verantwoordelijkheid en vertrouwen (Behaviour). Welke activiteiten er ook plaatsvinden binnen jullie organisatie, de middelen en gedrag dienen dit zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Bij FMXXL zijn we van mening dat er een duurzame en efficiënte bedrijfsvoering kan plaatsvinden wanneer er een goede verbinding is tussen Bricks, Bytes en Behaviour. Productiviteit, tevredenheid en werkplezier volgen als de werkomgeving past bij de organisatiecultuur, maar bovenal bij de medewerkers. Zijn jullie benieuwd naar een werkplekconcept voor jullie organisatie? Voor de complete begeleiding kunnen jullie bij FMXXL terecht. Wij bieden een integrale aanpak tot het komen van een nieuw werkplekconcept. Wij kunnen het complete traject van A tot Z voor de organisatie begeleiden.

Dit traject start bij het vaststellen van de visie, ambitie en doelstelling van de nieuwe werkomgeving. Wij stellen samen met jullie organisatie een projectplan en projectresultaat op. Dit vormt de basis voor de inrichting van de kantooromgeving en de faciliteiten (Bricks), de ICT-systemen en -voorzieningen (Bytes) en de cultuur en het gedrag (Behaviour). Na de scope wordt er onderzoek gedaan en geanalyseerd. Medewerkers zullen betrokken worden en wensen, kennis en inzichten zullen in kaart gebracht worden. Deze worden vervolgens geanalyseerd en op een rij gezet in het programma van eisen. Alle bevindingen krijgen een concreet gestalte in een voorlopig ontwerp. In nauwe samenwerking met de medewerkers wordt er in deze fase naar een definitief ontwerp toegewerkt. In de laatste fase – de realisatiefase – wordt het ontwerp verder uitgewerkt naar werktekeningen, producten en materialen en zal het projectresultaat gerealiseerd worden.

Mail ons voor een afspraak

Het creëren van de optimale werkomgeving

Activiteit Gerelateerd Werken is dus een manier van werken welke steeds populairder wordt in het bedrijfsleven. Werken waar, wanneer en hoe werknemers het prettigst vinden staat hierin centraal. De werknemer staat centraal. De werkomgeving moet aantrekkelijk zijn, met goede services, uitstekende faciliteiten, snelle technologie en een flexibele inrichting met veel plekken voor laagdrempelig overleg. Er wordt rekening gehouden met wat er allemaal nodig is om de medewerker zijn of haar werk goed uit te kunnen voeren. Deze nieuwe manier van werken vraagt ook om een nieuwe benadering van het management, de HR afdeling en facilitaire organisatie. Hierin kan FMXXL jullie organisatie volledig ontzorgen.

/ Deze partijen gingen u voor
/ Contact

Willen jullie je richten op de kernactiviteiten? Zoeken jullie advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.