/ VANAF 1 FEBRUARI MAAKT BERT KLEIJWEG DEEL UIT VAN HET TEAM VAN FMXXL

Met hem haalt FMXXL een zeer ervaren facilitair professional in huis.

Gedurende zijn lange carrière werkte hij in zowel het bedrijfsleven, bij de Rijksoverheid als in het onderwijs. Hij was daarbij eindverantwoordelijk voor het aansturen van grote facilitaire organisaties en leidde daarbij meerdere grote nieuw- en verbouwprojecten.Recent was hij als programmamanager eindverantwoordelijk voor de renovatie en transformatie van de werkomgeving van Menzis. Deze werd met een integrale aanpak van de bricks, bytes en behavior geheel gerenoveerd en getransformeerd naar een leefkrachtige en gezonde werkomgeving. Bij FMXXL gaat hij zich samen met de directie en het team richten op de verdere uitvoering van de strategie en groei van het bedrijf. Daarnaast zal hij beschikbaar zijn als strategisch adviseur voor klanten van FMXXL.

Per 1 februari stop ik bij Menzis. Ik wilde wat minder uren gaan werken. Willemijn en Simon – met wie ik in het verleden lang heb samengewerkt, hebben mij gevraagd of ik samen met hen wil gaan werken aan de verdere ontwikkeling en uitbouw van hun prachtige bedrijf. Voor mij een hele mooie kans om mijn ervaring in te zetten en weer samen met hen aan iets moois te gaan werken. Ook zie ik uit naar het werk als strategisch adviseur. De jongere generatie professionals zijn allemaal uitstekend opgeleid en zeer deskundig. Wat ik met mijn ervaring vooral kan toevoegen is advies over hoe je je plannen ook succesvol kunt realiseren. Ik zie er erg naar uit.

Bert Kleijweg – Facilitair professional

/ Contact

Willen jullie je richten op de kernactiviteiten? Zoeken jullie advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.