“Gewoon gaan! Vooral optimistisch en nuchter blijven.”

Net een stukje verder gaan en vraagstukken vanuit een ander perspectief durven te bekijken of benaderen. Daar gaat Facilitair Professional Bente wel op aan. Deze Young Professional wil het verschil maken door organisaties helpen te verbeteren en verder te laten groeien. Haar facilitaire voorkeur ligt bij de ‘soft services’ kant van de facilitaire organisatie.

Hospitality, cultuur, communicatie, medewerkersbeleving of huisvesting. Zomaar een aantal disciplines waar Bente energie van krijgt. Haar werkplezier krijgt een boost van complexe facilitaire vraagstukken die raakvlakken hebben met andere organisatieonderdelen. Denk aan het implementeren van nieuwe systemen, optimaliseren van werkprocessen of organisatiestructuren. Met haar creatieve, efficiënte en inventieve aanpak wil ze opdrachtgevers facilitair beter maken en een XXL-beleving achterlaten.

Momenteel is ze via FMXXL vol energie aan de slag als Facilitair Projectondersteuner bij @WMD Drinkwater in Assen. Een thuiswedstrijd voor deze energieke FMXXL’er die is geboren in Sassenheim, opgegroeid in Drachten en nu in hartje Groningen woont. Waar Bente nog meer energie van krijgt? Kickboksen, sportschooltje pakken of lekker afspreken met vrienden en familie.

Bente Hazenoot/ Consultant

Connect met mij op linkedin
Meer weten over werken bij FMXXL?