“Samen werken. Samen ontwikkelen. Samen ontdekken.”

Bevlogenheid, enthousiasme en ontwikkeling. Dat loopt als een oranje draad door het leven van Annemarie.  Als Facilitair (Project)Manager heeft ze een grote passie voor de menselijke kant van het facilitaire vakgebied. Een verbinder met een flinke dosis veranderkracht. Een kleine of grote verandering, Annemarie maakt er een verbetering van. Dat heeft ze o.a. gedaan bij Twijnstra Gudde, De Twentse Zorgcentra, Careaz en Elver.

Binnen het team van FMXXL houdt ze zich graag bezig met facilitaire transities met een menselijk karakter. Wat doet een facilitaire verandering nou met de mens in de organisatie? Welke impact heeft organisatiecultuur bij een facilitair verandervraagstuk? Thema’s als gastvrijheid, hospitality en beleving zijn haar favoriet. Én er valt samen nog zoveel te ontdekken en ontwikkelen.

Annemarie is een teamplayer en als wintersporter weet ze, bij haar opdrachtgevers, de meest ideale route uit te zetten om de sneeuwbal aan het rollen te krijgen. De blauwe, rode of zwarte route. Als coach, supporter of zelf op de ski’s. Deze FM’er weet als geen ander te anticiperen op het vraagstuk, de situatie en de omstandigheden. In haar vrije tijd geniet ze van het samenzijn met haar man, 2 zoons, familie en vrienden. Lekker eten, samen op stap, vakantie vieren of genieten van muziek bij poppodia en concerten. Hoe ze het liefste tot rust komt? Met een goed boek op de bank.

Annemarie Mertens/ Consultant

Connect met mij op linkedin
Meer weten over werken bij FMXXL?