Facilitair advies & consultancy

De FMXXL consultants ondersteunen onze opdrachtgevers op de volgende werkgebieden:
– Huisvesting (onderhoudsplan, het nieuwe werken, verbouwingen, werkplekonderzoek)
– Inkoop (fysiek inkopen of het opstellen van een inkoopbeleid)
– Verhuizingen
– Contractmanagement
– Facilitaire diensten (performance check, hospitality scan)
Of het nu gaat om het opstellen van een (facilitair) meerjarenplan of om een performance scan van uw huidige facilitaire toeleveranciers. Van het verduurzamen van uw kantoor tot het ‘vergroenen’ van uw wagenpark en mobiliteitsbeleid. Alle non corebusiness raakt facility management en raakt dus FMXXL.

 

Resultaatgericht
en no-nonsense

Onze adviseurs werken zelfstandig en maken adviesrapportages, zodat u zich kunt blijven focussen op uw corebusiness. Maar onze onafhankelijke adviseurs kunt u ook inschakelen om mee te sparren. Vanuit een helicopterview krijgt u positief kritische feedback van onze professionals. Dit kan uw idee of plan net even het juiste zetje geven.

contact-button

simonwillemijn

Facility professionals van FMXXL

De facility consultants van FMXXL zijn strategisch denkende professionals die de visie van het bedrijf waar ze op interim basis werkzaam voor zijn nooit uit het oog verliezen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van facility management kunnen onze consultants en adviseurs u moeiteloos ondersteunen bij het oplossen van diverse facilitaire vraagstukken in uw organisatie. Neem contact met ons op als u behoefte heeft aan facility professionals die ervaring hebben met het opstellen van een onderhoudsplan, verbouwingen en het opstellen van een inkoopbeleid. Ook voor contractmanagement en een hospitality scan kunt u onze FM consultants en adviseurs inzetten.

contact-button

Adviseurs & Consultants met veel ervaring

Bij FMXXL hechten we veel waarde aan een persoonlijke aanpak en korte communicatielijnen. In onze optiek leidt dit vaak tot de beste resultaten. Onze consultants en adviseurs zijn zeer vakbekwaam en hebben in het verleden al voor diverse organisaties en bedrijven facilitaire vraagstukken mogen oplossen. De kracht van onze FM specialisten ligt in de werkwijze. Omdat iedere organisatie anders is, zijn alle projecten maatwerk. Dankzij onze ruime ervaring zijn we in staat om iedere case vanuit een helicopterview te benaderen. Omdat we uw organisatie vanuit een andere invalshoek bekijken, kunnen onze consultants en adviseurs u van onafhankelijk advies voorzien. We kunnen u vervolgens ook bijstaan met het implementeren en de uitvoering van onze adviezen en plannen. Heeft u interesse in een samenwerking? FMXXL heeft een ruim aanbod facility professionals beschikbaar die op zeer korte termijn uw organisatie bij kunnen staan, zodat u de focus kunt houden op de corebusiness. We verwelkomen u graag eens voor een vrijblijvend gesprek op één van onze kantoren in Zwolle of Leeuwarden.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak

contact-button
Back to Top