Een bourgondische inslag, die collega Charles wel toevertrouwd is. Had je ook anders verwacht van een Facilitair Consultant bij wie je hospitality als een rode draad door vrijwel al zijn opdrachten, rollen of functies ziet lopen? Charles ziet hospitality zeker als verlengstuk van facility management. Waarbij facility zorgt voor de voor de voorwaarden en hospitality de beleving kleur geeft.
Maar nog meer wordt Charles uitgedaagd wanneer organisaties hospitality zien als drijvende kracht en facility daarop ingericht wordt. Hierbij is de weg er naartoe samen met medewerkers, vaak net zo waardevol als het resultaat. Dat is zijn visie en ervaring. Een mens gerelateerde of people first aanpak. Dan maak je echt hét verschil en impact. Juist dat is een belangrijke prikkel voor zijn werkplezier.
De carrièreladder hoeft hij zelf niet meer op, maar zichzelf blijven uitdagen, ontwikkelen en kennis of ervaring delen. Dat toch zeker wel. En dat kan op heel veel verschillende manieren. Met collega’s binnen FMXXL en bij opdrachtgevers. Binnen het vakgebied en soms erbuiten. Professioneel en persoonlijk.
Zijn professionele ervaring bouwde Charles op binnen de hotellerie en in verschillende facilitaire rollen bij profit- & non-profit organisaties. Zijn levenservaring bouwde hij op samen met zijn vrouw, zoons en kleinkinderen. En dan is er nog de bourgondische inslag van deze levensgenieter. Gezellig koken, liefhebber van de Zuid-Europese keuken, groene vingers, een wekelijks potje golf en wintersport. En natuurlijk af en toe een lekker glaasje. Dan krijg je die lach helemaal niet van zijn gezicht. Tja, de hospitality zit diep in deze man en vis moet toch zwemmen.