/ Return to office, zó dat het waarde toevoegt

Het kantoor op 1,5 meter: hybride werken, werkbeleving en werkplezier Hoe gaat jullie organisatie terug naar kantoor, of – als de medewerkers daar al werken – hoe kan het werkconcept optimaal waarde toevoegen aan de missie en opdracht van de organisatie? Dit is hét moment voor anders & slimmer werken. Dat leidt tot vraagstukken als het borgen van de bedrijfscultuur bij mensen op afstand, een nieuwe visie op leiderschap en nieuwe inrichtingskeuzes. Kiezen jullie voor maximale bezetting of maximaal resultaat? FMXXL denkt hierover met jullie mee.

Meer weten? kijk op 1punt5.nl
1punt5 | FMXXL

van 1.5 werkconcept de stap naar 3.0

/ Eén stap terug en straks twee vooruit

Als impactpartner van de multidisciplinaire denktank 1punt5 helpen wij organisaties 1.5 proof te worden. Wij bieden toegevoegde waarde voor organisaties die behoefte hebben aan de ontwikkeling, realisatie of activatie van een integraal en passend 1.5 proof omgevingsconcept. Op maat. Vanuit verschillende perspectieven: leiderschap, eigen regie, nieuwe samenwerkafspraken, indeling en inrichting. Bricks (en fysieke maatregelen), Bytes, Behavoir én Beleid. Voor nu en altijd met het oog op de toekomst. Deze opdrachten vliegen wij aan vanuit het hart van de organisatie. De strategie, ambitie, cultuur, missie en identiteit van de organisatie vormen ons vertrekpunt. Uiteraard in combinatie met de geldende RIVM maatregelen. Met 1punt5 maken wij impact op een duurzame wijze.

1punt5 werkconcept | FMXXL
Ander half meter model | FMXXL

Het kantoor als ontmoetingsplek

/ De voordelen van thuiswerken vasthouden

Wij zien een transitie van mindset, gedrag en beleving. Van ‘ik werk standaard op mijn vaste werkplek op kantoor’, naar ik werk waar ik de meeste toegevoegde waarde heb voor mijn organisatie of onze klanten. Al eens over nagedacht? De impactpartners van 1punt5 wél! Onze multidisciplinaire denktank helpt graag bij jullie vraagstuk. Wij bieden oplossingen die passen – in middelen of voor nieuw gedrag – en kunnen die ook realiseren en activeren.

Lees meer op eenpuntvijf.nl
/ Contact

Willen jullie je richten op de kernactiviteiten? Zoeken jullie advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.