/ Onze visie

Facilitair management bestuurt beheerst de activiteiten die het primaire proces van een organisatie ondersteunen. Het zorgt voor een prettige werkomgeving, en kan bijdragen aan minder werkdruk en meer werkplezier. Als medewerkers zich kunnen richten op hun kernactiviteiten, vergroot dat hun betrokkenheid en werkgeluk. Wij leveren direct toegevoegde waarde vanuit ons vakmanschap en we hebben impact op de betrokkenheid en vitaliteit van mensen. We weten dat ons doen en laten impact heeft op de wereld om ons heen, verder dan onze opdrachtgevers.
Dit drijft ons als facilitaire doorpakkers het verschil te maken en te zorgen voor kwaliteit en blijvend resultaat.

/ wij zorgen voor de facilitaire xxl-beleving

De facilitair professionals van FMXXL hebben de visie van het bedrijf waarvoor ze op interimbasis werken, altijd in het vizier en kijken vooruit. Op die manier zijn zij in staat het facilitair management bij de opdrachtgever, vanuit een persoonlijke inbreng, naar een hoger niveau te tillen.

Zo geven wij onze opdrachtgevers elke dag de facilitaire XXL-beleving.

fmxxl als facilitair partner? Bel ons
/ Contact

Wilt u zich richten op uw kernactiviteit? Zoekt u advies, een projectmanager of tijdelijke facilitaire ondersteuning? Neem contact met ons op of laat een bericht achter.

Simon Huismans06 24 60 55 68
Willemijn Bergsma06 15 43 73 14
/ Laat een bericht achter
    Ik geef hierbij toestemming om mijn gegevens te gebruiken om contact op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.