"Je moet zelf de slingers ophangen."

Dat is precies waar de energieke en leergierige Melanie in uitblinkt. Haar professionele drive? Organisaties het ultieme gastvrijheidsgevoel meegeven. Waar zij komt, ontstaat beweging en beleving. Een vleugje gastvrijheid, een snufje structuur en een flinke scheut enthousiasme. Dát is typisch Melanie.

Melanie startte haar carrière in de hospitality. Na haar opleiding Hotel- & Hospitality Management aan Hogeschool Saxion rolde ze eerst de horeca in. Als horecamanager runde ze meerdere schoolkantines binnen het ROC van Twente en leerde ze de wereld van cateringconcepten kennen. Bij het distributiecentrum van PLUS ontdekte ze haar liefde voor het facilitair vak écht.

En nu combineert ze haar hospitality achtergrond met haar passie voor facilitair management binnen FMXXL. Bijna als een goede wijn spijs combinatie, waar ze zo van houdt. Vol energie stort Melanie zich op het brede facilitaire werkveld. Ze ziet het als uitdaging om in de keuken te kijken van veel verschillende organisaties binnen uiteenlopende branches én zelf van meerwaarde te zijn.

Leren, ontdekken, ontwikkelen en groeien, dat stimuleert haar werkgeluk. Geef Melanie een vraagstuk rondom soft services, teamsturing of operationele uitdagingen en ze gaat glimmen. Haar werkstijl? Open, betrokken, initiatiefrijk en met het gastvrijheidsgevoel als kompas. Melanie wil opdrachtgevers laten voelen: ‘Het zit goed’.

Wat ook goed zit is de gastvrijheid in haar vrije tijd. Voetballen, naar de sportschool, een boek lezen of haar groene vingers trainen in de tuin. Maar ze is vooral verslingerd aan meer leren over food pairing, goede wijn spijs combinaties, koken en gezellig samen eten of borrelen met vrienden en familie. Zo hangt Melanie ook thuis graag zelf de slingers op.

Meer weten over werken bij FMXXL?